نماد آخرین خبر

اجرای طرح اطعام غدیر با محوریت مراکز و مددجویان بهزیستی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
اجرای طرح اطعام غدیر با محوریت مراکز و مددجویان بهزیستی

صدا و سیما/ مدیر کل بهزیستی استان قم از آمادگی این اداره کل، برای جمع آوری نذورات مردمی در عیدسعید غدیرخبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سید صادق میرئی گفت: بهزیستی همچون سال‌های گذشته به عنوان واسطه خیر بین نیکوکاران و نیازمندان واقعی، آماده جمع آوری کمک‌های مردمی در قالب نذورات، سبد‌های غذایی، میوه و شیرینی و با هر میزان توان مالی است.

مدیر کل بهزیستی استان قم افزود: مردم نوع دوست و نیکوکار در ایام دهه ولایت، می‌توانند از طریق درگاه مشارکت بهزیستی به نشانی https://mosharekat.behzisti.ir، مراجعه به مراکز بهزیستی سطح استان و یا تماس با شماره همراه ۰۹۱۰۹۰۷۳۲۰۵ کمک‌های خود را به دست نیازمندان برسانند.

میرئی اضافه کرد: همچنین برای پرداخت آسان و نقدی مبالغ اهدائی شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۶۱۸۲۵۸۸ مشارکت‌های مردمی بهزیستی در نظر گرفته شده است.

وی همچنین با اشاره به بازگشت حجاج از روز عید غدیر به اجرای پویش ملی «ولیمه مهربانی حجاج» با هدف ترویج فرهنگ ایثار، همدلی و حمایت از خانواده‌های نیازمند زیر پوشش بهزیستی اشاره کرد و گفت: در قالب این پویش بخشی از سنت پسندیده ولیمه حجاج به سمت خدمت رسانی به افراد دارای معلولیت و افراد نیازمند جامعه هدایت می‌شود و هدف اصلی این پویش ارتقای روحیه نوع دوستی در میان زائران خانه خدا و تبدیل یک سنت حسنه انفرادی به حرکتی نوع دوستانه و اجتماعی و گامی موثر در بهبود کیفیت زندگی، معیشت، درمان، مسکن، جهیزیه گروه‌های آسیب پذیر است.





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday