نماد آخرین خبر

محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی قاچاقچی خودرو در البرز؛ نصب پلاک جعلی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی قاچاقچی خودرو در البرز؛ نصب پلاک جعلی

ایرنا/ مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی قاچاقچی خودرو در این استان خبر داد.

سلیمان رزاقی گفت: پرونده قاچاق یک دستگاه خودرو اپتیما به ارزش ۱۰ میلیارد و ۴۹۸ میلیون ریال در شعبه دهم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه رسیدگی کننده باتوجه به مدارک موجود در پرونده و خروج غیر قانونی خودرو از منطقه آزاد بدون پرداخت حقوق و عوارض گمرکی ، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط خودرو کشف شده، متخلف را به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۴۹۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
رزاقی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، در هنگام گشت زنی به یک دستگاه خودرو اپتیما مظنون و مشاهده شد پلاک خودرو جعلی می باشد، پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز پیش تر از محکومیت ۹ میلیارد ریالی قاچاقچی موتورسیکلت در این استان خبر داد و گفت: پرونده قاچاق یک دستگاه موتورسیکلت هوندا ۱۳۰۰ سی سی به ارزش چهار میلیارد و ۴۲۱ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان کرج رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه رسیدگی کننده باتوجه به مستندات موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط موتورسیکلت کشف شده، متخلف را به پرداخت هشت میلیارد و ۸۴۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رزاقی تاکید کرد که ۲ هزار و ۱۵۵ پرونده کالای قاچاق و ارز طی سال گذشته در تعزیرات حکومتی البرز رسیدگی شد که ارزش محکومیت آنها چهار هزار و ۸۷۶ میلیارد ریال برآورد شده است.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday