نماد آخرین خبر

ساعت کار نانوایی‌‌ها در استان همدان افزایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ساعت کار نانوایی‌‌ها در استان همدان افزایش یافت

ایرنا/ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان ساعت کار نانوایی‌ها در استان افزایش پیدا کرد، گفت: از فردا نانوایی‌های منتخب در همدان و شهرستان‌ها تا ساعت ۲۲ فعالیت می‌کنند.

سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان اظهار کرد: ساعت کار ۵۰ نانوایی منتخب در همدان و در شهرستا‌ن‌ها نیز به تشخیص فرمانداران ۱۰ نانوایی تا ساعت ۲۲ تعیین شده است.
وی اضافه کرد: نانوایی‌های منتخب که ساعت کار آنها افزایش پیدا کرده با نصب بنر در واحد مربوطه و همچنین اطلاع‌رسانی در فضای مجازی از طریق اتحادیه مربوطه به شهروندان و مسافران معرفی می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: پراکندگی نانوایی‌های منتخب برای افزایش ساعت کار به گونه‌ای در نظر گرفته شده که در محلات مختلف همدان و همچنین مبادی ورودی و خروجی شهر باشند تا شهروندان و مسافران برای تهیه نان با مشکل روبرو نشوند.
این مسئول افزود: با تدابیر صورت گرفته همچنین مقرر شد توزیع نان بسته‌بندی شده در سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای همدان نیز چندین برابر شود تا شهروندانی که به هر دلیل امکان تهیه نان از نانوایی‌ها را نداشته باشند آنرا از طریق این مکان‌ها تهیه و خریداری کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه آرد در مناطق مختلف استان به میزان کافی و حتی بیش از نیاز معمول ذخیره‌سازی شده و طبق معمول به نانوایی‌ها تحویل داده می‌شود، گفت: توصیه می‌شود شهروندان از خرید هیجانی نان و سایر اقلام در شرایط کنونی خودداری کنند چرا که با تمهیدات پیش‌بینی شده در سراسر کشور و استان، انواع کالاهای اساسی تأمین شده و مشکلی در این رابطه وجود ندارد.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today