مترو و اتوبوس برای یک هفته در تهران رایگان شد

ایسنا/ رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران از رایگان شدن شبکه حمل و نقل عمومی به مدت یک هفته خبر داد.
جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران، با بیان اینکه در جلسه امروز شورای شهر تهران مصوب شد که شبکه حمل و نقل عمومی برای شهروندان رایگان باشد، اظهار کرد: مقرر شد در راستای حمل و نقل ایمن و تردد روان تر برای شهروندان، استفاده از شبکه حمل و نقل عمومی رایگان شود.
رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران تأکید کرد: این مهم از فردا قابلیت اجرا دارد و بر این اساس بلیت مترو و اتوبوس رایگان خواهد بود.
تشکری هاشمی با بیان اینکه این مصوبه بر این اساس است که مردم برای استفاده حمل و نقل عمومی و تردد در شهر مشکلی نداشته باشند و خوشبختانه با توجه به شبکه حمل و نقل عمومی فراگیر این امکان فراهم است، گفت: از فردا صبح این مهم اجرایی میشود، اما اگر لازم باشد امکان تمدید آن نیز وجود دارد.