نماد آخرین خبر

بازداشت عامل گروهک منافقین در رضوانشهر

منبع
ايسنا
بروزرسانی
بازداشت عامل گروهک منافقین در رضوانشهر

ایسنا/ فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر گفت: از بازداشت یک نفر عامل گروهک منافقین توسط ماموران که اقدام به تبلیغ علیه نظام در شهرستان رضوانشهر می‌کرد، خبر داد.

سرهنگ حامد شادبهر، فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر اظهار کرد: متهم با انتشار محتواهای حاوی حمایت از دشمن در فضای مجازی و بین مردم، اقدام به تشویش اذهان عمومی و قصد بر هم زدن امنیت روانی جامعه را داشت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان رضوانشهر با اقدامات پلیسی با هماهنگی با مراجع قضایی موفق به بازداشت این عامل خود فروخته در مخفیگاه وی شدند و طی بررسی تعدادی تجهیزات ارتباطی با منافقان از وی کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر گفت: این متهم ۳۶ ساله پس تشکیل پرونده و انجام اقدامات قضایی  روانه زندان شد.

این مقام انتظامی با هشدار به گردانندگان صفحات مجازی تاکید کرد: هرگونه فعالیت حمایتی از دشمنان  طبق قانون مجازات اسلامی جرم محسوب می‌گردد و پلیس با چنین اقدامات مجرمانه ای به صورت قاطع برخورد خواهد کرد.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today