نماد آخرین خبر

پایانی تلخ در دل رودخانه مارون؛ سه نفر جان باختند

منبع
فارس
بروزرسانی
پایانی تلخ در دل رودخانه مارون؛ سه نفر جان باختند

فارس/ عصر امروز حادثه‌ای دردناک در رودخانه مارون، حوالی منطقه تراب سفلی از توابع شهرستان کهگیلویه رقم خورد و جان سه هم‌استانی را گرفت.

پرویز غفارنژاد، سرپرست اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در ساعت ۱۵:۰۴، گزارشی مبنی بر غرق‌شدن چند نفر در این رودخانه به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله تیم امدادی به محل حادثه اعزام گردید، اما متأسفانه پیش از رسیدن نیروهای اورژانس، سه نفر شامل مردی ۳۵ ساله، زنی ۲۱ ساله و دختری ۱۲ ساله، جان خود را از دست داده بودند.

غفار نژاد تصریح کرد: پیکر بی‌جان این جان‌باختگان به بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت منتقل شد تا مراحل بعدی از سوی مراجع قانونی پیگیری شود.

سرپرست اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد با ابراز تأسف عمیق و تسلیت به بازماندگان این حادثه تلخ، گفت: درد از دست‌دادن جان‌های جوان و بی‌گناه در دل طبیعت، آن‌هم تنها در لحظه‌ای غفلت، زخمی سنگین بر پیکر جامعه است؛ این‌گونه اتفاقات، بار دیگر لزوم هوشیاری و توجه جدی به هشدارهای ایمنی در مجاورت رودخانه‌ها را یادآور می‌شود.

وی افزود: از هم‌استانی‌ها خواهشمندیم هنگام حضور در مناطق طبیعی، به ویژه حاشیه رودخانه‌ها، نهایت احتیاط را داشته باشند و از شنا کردن در مناطق فاقد ایمنی و نظارت پرهیز کنند؛ تا داغ فرزندان این سرزمین، دیگر تکرار نشود.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today