۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران راه آهن اردبیل _ میانه به زودی پرداخت می شود

ایرنا/ استاندار اردبیل از اجرای هشت کیلومتر زیرسازی راه آهن اردبیل_میانه خبر داد و گفت:۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران این پروژه به زودی پرداخت می شود.
مسعود امامی یگانه در جریان پیگیری میدانی پروژه راه آهن اردبیل_میانه با اعلام این خبر اظهار کرد: با ریلگذاری این بخش طی یکماه آینده، تنها ۱۳ کیلومتر از زیرسازی باقی خواهد ماند که پیمانکاران بهصورت شبانهروزی در حال اجرای آن هستند.
وی با اشاره به ضرورت تأمین ریل مورد نیاز این پروژه، اظهار کرد: با هماهنگیهای انجامشده با شرکت ساخت وزارت راه و شهرسازی و مدیرعامل ذوبآهن، هزار تن ریل تأمین و در اختیار پیمانکاران قرار خواهد گرفت.
استاندار اردبیل با اشاره به تخصیص اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریالی برای این پروژه، افزود: این اعتبار که با پیگیری مسئولان وزارت راه و شهرسازی و مجمع نمایندگان استان اردبیل جذب شده، با انجام اقدامات اداری لازم هفته آینده به پیمانکاران پرداخت خواهد شد.
امامی یگانه با بیان اینکه تأمین نیازمندیها و تسریع در عملیات اجرایی پروژه راهآهن اردبیل بهصورت ویژه در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: با استمرار روند موجود، تکمیل این پروژه در آینده نزدیک امکانپذیر خواهد بود.