نماد آخرین خبر

پایداری نسبی جو در گلستان تا اواسط هفته آینده

منبع
مهر
بروزرسانی
پایداری نسبی جو در گلستان تا اواسط هفته آینده

مهر/ کارشناس هواشناسی گلستان ازپایداری نسبی وضعیت جوی استان تا اواسط هفته آینده خبر داد و گفت: در این مدت آسمان استان عمدتاً صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و افزایش تدریجی دما پیش‌بینی می‌شود.

سمیه ملاحی، کارشناس هواشناسی گلستان با اشاره به بررسی آخرین نقشه‌ها و الگوهای پیش‌یابی، اظهار کرد: از امروز تا اواسط هفته آینده وضعیت جوی استان نسبتاً پایدار بوده و آسمان در اغلب ساعات صاف تا قسمتی ابری خواهد بود. همچنین از امروز پنجشنبه تا فردا جمعه در ساعات بعدازظهر و عصر افزایش ابر دور از انتظار نیست.

وی افزود: در این بازه زمانی، روند تدریجی افزایش دما در نقاط مختلف استان مورد انتظار است.

ملاحی در ادامه به وضعیت دمایی استان اشاره کرد و گفت: کمینه دمای صبح امروز در گرگان ۱۹ درجه و در پارک ملی گلستان ۱۸ درجه سانتی‌گراد ثبت شد که گرگان را به خنک‌ترین مرکز شهرستانی استان تبدیل کرد.

وی اضافه کرد: آق‌قلا با دمای ۳۱ درجه در روز گذشته، به عنوان گرم‌ترین نقطه استان گزارش شد. همچنین پیش‌بینی می‌شود حداکثر دمای امروز در گرگان به ۳۳ درجه سانتی‌گراد برسد.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today