نماد آخرین خبر

آغاز فعالیت بیش از ۲ هزار پایگاه تابستانی در سیستان و بلوچستان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آغاز فعالیت بیش از ۲ هزار پایگاه تابستانی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/ معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان از آغاز فعالیت رسمی پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانی دانش‌آموزان در استان خبر داد.

حسین کیخا، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در مراسم آغاز این طرح گفت: برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای غنی‌سازی اوقات فراغت تابستانی دانش‌آموزان انجام شده که هدف اصلی آن، یادگیری یک مهارت برای هر دانش‌آموز، متناسب با استعداد، علاقه و سلیقه آنان است.

کیخا ادامه داد: از ابتدای تیرماه، فعالیت پایگاه‌های تابستانی در بیش از ۲۰۰۰ پایگاه حضوری و ۳۶۰ پایگاه مجازی در استان آغاز و در ۵۰ رشته متنوع آموزشی و مهارتی برنامه‌های ویژه‌ای برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه حضوری یا غیرحضوری به این پایگاه‌ها، در رشته مورد علاقه خود ثبت‌نام کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در اجرای طرح اوقات فراغت، تقویت مباحث تربیتی و پرورشی و ایجاد زمینه‌ای برای رشد معنوی، اخلاقی و اجتماعی دانش‌آموزان است.

کیخا ادامه داد: در این راستا، از ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی، مشارکت تشکل‌های دانش‌آموزی، گروه‌های جهادی و انقلابی و همکاری نهادهای فرهنگی و مذهبی بهره‌گیری شده تا امکان حضور حداکثری دانش‌آموزان در این برنامه‌ها فراهم گردد.

وی همچنین به زیرساخت‌های مورد استفاده در اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: پایگاه‌های تابستانی با استفاده از ظرفیت فضاهای موجود همچون کانون‌های فرهنگی تربیتی، دارالقرآن‌ها، مراکز مشاوره، مدارس، اردوگاه‌ها و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

معاون پرورشی و فرهنگی استان گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۷۰ هزار دانش‌آموز با ثبت‌نام در سامانه "نورینو" از برنامه‌های این طرح بهره‌مند شوند و اجرای این طرح تا ۲۰ شهریورماه ادامه خواهد داشت.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today