نماد آخرین خبر

 ممنوعیت فروش اجباری کالا همراه روغن در دزفول

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
 ممنوعیت فروش اجباری کالا همراه روغن در دزفول

صدا و سیما/ رئیس اداره صنعت معدن و تجارت دزفول گفت: فروش اجباری کالا به همراه روغن یا هر کالای دیگری در فروشگا‌ها و هایپر‌مارکت‌های این شهرستان ممنوع است.

محمد غلامی، رئیس اداره صنعت معدن و تجارت دزفول با اشاره به شکایت‌های مردمی نسبت به فروش کالای اجباری در کنار روغن یا هر کالای دیگر گفت: ایجاد هرگونه محدودیت یا اجبار در فروش کالا در فروشگاه‌ها و هایپر‌مارکت‌های دزفول ممنوع است.

وی با تاکید بر اعلام اینگونه تخلف‌ها از طریق سامانه ۱۲۴، افزود: بدون شک با فروشگا‌ها و هایپر‌هایی که این موضوع را رعایت نکنند به‌شدت برخورد خواهد شد.

غلامی ادامه داد: شهروندان درصورت مشاهده هرگونه گرانفروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت کالا و سایر تخلف‌های مربوط از سوی واحد‌های صنفی مختلف، مراتب را به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند تا موضوع در اسرع وقت رسیدگی و با متخلفان برخورد شود.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today