نماد آخرین خبر

نیاز استان قزوین به ۹ پایگاه اورژانس اجتماعی

منبع
مهر
بروزرسانی
نیاز استان قزوین به ۹ پایگاه اورژانس اجتماعی

مهر/ استاندار قزوین با اشاره به ضرورت تقویت محلات در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی، از نیاز استان به ۹ پایگاه اورژانس اجتماعی خبر داد.

محمد نوذری، استاندار قزوین در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در حوادث اخیر و جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، شورای امنیت کشور بر تقویت محلات تأکید داشت؛ موضوعی که رئیس‌جمهور نیز بر آن تأکید کرده است، چرا که بخش عمده آسیب‌ها از درون کشور نشأت می‌گیرد.

وی افزود: برای تحقق این هدف، استان قزوین به ۹ پایگاه اورژانس اجتماعی نیاز دارد که هر پایگاه باید دارای دو نیروی تخصصی، ۹ راننده و دو دستگاه خودرو باشد. تأمین مالی این طرح باید در مصوبات آتی لحاظ شود.

استاندار قزوین همچنین تأکید کرد: تأمین اعتبار برای پروژه عمرانی مرکز جامع توانبخشی ضروری است. یاد و خاطره شهدای مبارزه با مواد مخدر را گرامی می‌داریم و با عزم جدی در مسیر مقابله با این پدیده گام برمی‌داریم.

نوذری با اشاره به موقعیت جغرافیایی کشور گفت: ایران در مسیر ترانزیت مواد مخدر قرار دارد و هم‌مرزی با افغانستان موجب ورود مواد به کشور و انتقال آن به سایر کشورها شده است.

وی کاهش سن اعتیاد را یکی از چالش‌های جدی استان دانست و گفت: بخش عمده این آسیب‌ها در شهر قزوین متمرکز است. مقابله با این پدیده نیازمند مشارکت همه دستگاه‌ها و اقشار جامعه است و نمی‌توان آن را صرفاً به یک نهاد واگذار کرد.

استاندار قزوین با بیان اینکه مصرف مواد صنعتی و روان‌گردان در استان رو به افزایش است، هشدار داد: این روند تبعات سنگینی به‌ویژه برای جوانان دارد و زمینه‌ساز سایر آسیب‌های اجتماعی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد ما در حوزه اعتیاد، پیشگیری است و در ادامه به کنترل و مقابله منتهی می‌شود. در این راستا، پس از تعیین سهمیه شهرداری‌ها، از ظرفیت آن‌ها برای توسعه اقدامات پیشگیرانه استفاده خواهیم کرد.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today