آغاز برداشت ۲۷ هزار تُن زردآلو از باغات آذربایجان غربی

فارس/ سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۶۰۰ هکتار از باغهای استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
دیانتی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی عنوان کرد: پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۶۰۰ هکتار از باغهای استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی افزود: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در آذربایجان غربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار مورد استفاده قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه از جمله ارقام زردآلوهای موجود در باغهای آذربایجانغربی هستند.
دیانتی با اشاره به اینکه بخش عمدهای از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، ماکو، خوی، سلماس و شاهین دژ تولید میشود، اظهار کرد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۵ هزار تُن زردآلو، بیش از نیمی از تولید کل استان را به خود اختصاص داده و به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب میشود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: بخشی از محصول زردآلو نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور و کشورهای همسایه صادر میشود.
وی یادآور شد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک و عدم استفاده از کودها و سموم شیمیایی، از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.