نماد آخرین خبر

استاندار خراسان‌شمالی: دشمنان برای منافع خود هیچ چارچوبی نمی‌شناسند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار خراسان‌شمالی: دشمنان برای منافع خود هیچ چارچوبی نمی‌شناسند

ایرنا/ استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اهمیت شناخت دقیق دشمنان و هوشیاری در برابر تهدیدهای آنان گفت: دشمنان ملت ایران برای دستیابی به منافع خود هیچ چارچوب، اصول اخلاقی یا محدودیتی را نمی‌شناسند و تمامی قواعد انسانی را نادیده می گیرند.

 بهمن نوری در مراسم یادواره شهدای هفت تیر شهرستان اسفراین افزود: تاریخ بهترین معلم ماست و مطالعه دقیق آن به ویژه تاریخ تحولات اجتماعی و سیاسی ایران راهگشای شناخت صف‌بندی حق و باطل و تحلیل درست شرایط پیچیده کنونی است.

وی با اشاره به اینکه محرم و ایام عاشورا فرصتی کم‌نظیر برای همزادپنداری با شهدا و آرمان‌های والا است، تصریح کرد: این همزادپنداری به معنای درک عمیق رنج‌، ایثار و فداکاری شهدا است و چراغ راهی روشن برای نسل‌های آینده محسوب می شود.

استاندار خراسان شمالی خطاب به جوانان گفت: توصیه من به جوانان این است که تاریخ ایران را با دقت و وسواس مطالعه کنند، چه دوران قرون وسطا و چه دوران معاصر، زیرا در این تاریخ پر از درس‌های عبرت و تجربه‌هایی است که می‌تواند ضامن حفظ استقلال، امنیت و سعادت ملت باشد.

وی افزود: دشمنان با هدف کسب منافع سیاسی و اقتصادی خود از هیچ اقدامی فروگذار نکرده‌اند و همواره به دنبال ایجاد نفاق، تفرقه و آسیب رساندن به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند.

نوری اضافه کرد: تنها راه عبور از این بحران‌ها و تهدیدات، پایبندی مستمر به اخلاق، ارزش‌های دینی و راه روشن شهدا است.

وی با بیان اینکه توجه به ارزش‌های شهدا و بهره‌گیری از تجربه‌های تاریخی کلید موفقیت ملت ایران در برابر توطئه‌های دشمنان است، اظهارکرد: اگر ما تاریخ را درست بخوانیم و عبرت بگیریم، می‌توانیم با اقتدار و هوشمندی در برابر تهدیدات داخلی و خارجی بایستیم و مسیر پیشرفت و توسعه را با قوت ادامه دهیم.

استاندار خراسان شمالی یادآور شد: یادواره شهدا فرصتی است برای بزرگداشت و تجدید عهد با آرمان‌های مقدس انقلاب و شهدایی که جان خود را برای امنیت و استقلال ایران فدا کردند.

وی بیان کرد: این مراسم‌ها باید به نقطه کانونی توجه نسل جوان تبدیل شود تا شاهد رشد و بالندگی فرهنگی و سیاسی کشور باشیم.

این مراسم به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر ۱۳۶۰ و شهید طیبی، نخستین نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد و با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم استان همراه بود.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today