نماد آخرین خبر

تولید آثاری برای حمایت از ایران به زبان هنر

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
تولید آثاری برای حمایت از ایران به زبان هنر

صدا و سیما/ در پی جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، هنرمندان کاریکاتوریست قمی دست به کار شدند و با آثار خود، این تجاوز را محکوم کردند.

سید مسعود شجاعی طباطبایی از هنرمندان پیشرو در کاریکاتور ایران و جهان گفت: کاریکاتور زبان افشاگر دارد و این هنر از سویی واقعیت‌های جامعه را بازنمایی می‌کند و از سوی دیگر ظرفیت بالایی برای شکل دادن به افکار عمومی را دارد؛ این هنر زبانی جهانی دارد قدرت گسترده‌ای دارد تا افکار عمومی دنیا را مخاطب قرار می‌دهد.

وی گفت: سال هاست هنرمندان آزاده در جهان انزجار خود از رژیم کودک کش صهیونیسم و هم پیمانان او از جمله امریکا را با کشیدن کاریکاتور بیان می‌کنند افرادی که با وجود تهدید به مرگ و ممنوع الورود شدن به کشور‌ها و زندانی شدن باز هم دست از آزادی خواهی بر نمیدارند.

این کاریکاتوریست برجسته در ادامه از جنبش به راه افتاده هنرمندان کاریکاتور در ایران وجهان در محکوم کردن حملات اسراییل و آمریکا به ایران گفت و افزود: از همان روز نخست هنرمندان جبهه مقاومت آثار متعدی را طراحی و منتشر کرده‌اند





آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday