معرفی سه هزار و ۷۷۰ طرح اشتغالزایی خراسانشمالی به بانکها

ایرنا/ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسانشمالی گفت: سه هزار و ۷۷۰ طرح اشتغالزایی از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون برای دریافت پنج هزار و ۴۲۹ میلیارد ریال تسهیلات به بانک های عامل استان معرفی شد.
محمودرضا معموری روز دوشنبه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری خراسانشمالی اظهار کرد: تاکنون ۴۲ درصد از طرح های اشتغالزایی معرفی شده به بانک های استان موفق به دریافت تسهیلات شدند.
وی با بیان اینکه معرفی طرح های اشتغالزایی به بانک ها تا پایان تیرماه امسال تمدید شده است، گفت: دستگاه های اجرایی متولی باید در ۴۸ ساعت آینده تمامی متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغالزایی را به بانک ها معرفی کنند.
معموری ادامه داد: بانک ها نیز باید همکاری و هم افزایی در پرداخت تسهیلات داشته باشند تا زمینه اشتغالزایی در این شرایط اقتصادی فراهم شود.
وی با تاکید بر تکمیل زنجیره ارزش تولید در خراسان شمالی، خاطرنشان کرد: بسیاری از محصولات استان به صورت خام فروشی انجام می شود که اجرای زنجیره ارزش از خام فروشی جلوگیری و موجب توسعه استان خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسانشمالی افزود: دستگاه های اجرایی طرح هایی که در راستای تکمیل زنجیره استان است، مورد توجه قرار دهند و بعد از بررسی های لازم به بانک ها معرفی کنند.
معموری تصریح کرد: فرصت های سرمایه گذاری در برخی از زنجیره های ارزش گسترده است و تاکنون ۳۴ فرصت سرمایه گذاری معرفی شده که نیازمند بازنگری است.
خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱ هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ صنعتی در بین ۳۱ استان کشور رتبه دهم را داراست.
سهم اشتغال در این استان در سه بخش کشاورزی با ۳۹.۶ درصد، صنعت با ۲۴.۳ درصد و خدمات ۳۶.۱ درصد است.
خراسان شمالی با دارا بودن یک میلیون نفر جمعیت که ۴۴ درصد آن ها در روستاها زندگی می کنند دارای ۹ شهرک و ۹ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی است.