نماد آخرین خبر

افزایش ۱۱ درصدی تسهیلات حمایتی اشتغال زایی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
افزایش ۱۱ درصدی تسهیلات حمایتی اشتغال زایی

صدا و سیما/ خراسان جنوبی جز 7 استان برتر کشور در اجرای طرح‌های حمایتی و پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی قرار گرفت.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری در کارگروه تخصصی اشتغال با اشاره به پرداخت بیش از ۶۰ درصد تسهیلات مصوب توسط بنیاد برکت، نهادهای حمایتی و بانکهای عامل در استان گفت: پرداخت این تسهیلات از آغاز امسال افزایش 11 درصدی داشته و بر این اساس خراسان جنوبی موفق شده در بین هفت استان برتر کشور قرار گیرد.
شریعتی‌فر افزود: حجم بالای پرداخت تسهیلات در سه ماه نخست امسال نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان و دستگاه‌های اجرایی استان برای حمایت از اقتصاد مقاومتی و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار است.مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز گفت: از مجموع ۱۳۴ میلیارد تومان تسهیلات تخصیص یافته به مشاغل خانگی استان، تاکنون بیش از ۸۶ میلیارد تومان جذب و پرداخت شده  و روند پرداخت همچنان ادامه دارد.
اشرفی افزود: یکی از اولویت‌های استان احیای واحدهای تولیدی راکد، افزایش ظرفیت واحدهای فعال و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است که به تمامی دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده و بازدید جوانان بیکار از طرح‌های اشتغال‌زایی در روستاهای استان نیز در دستور کار دهیاری‌ها قرار گرفته است.

رئیس کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان هم گفت: تلاش‌های قابل توجهی برای جذب تسهیلات جزء سه و چهار بودجه در حوزه مشاغل خانگی انجام شده و بیشتر بانک‌های استان تا ۷۰ درصد تخصیص بودجه را محقق کرده‌اند. 
زرنگ افزود: پیگیری‌ها برای افزایش منابع قرض‌الحسنه و تعامل با نمایندگان مجلس برای قانون بودجه سال آینده در جریان است و مدیران استان به رغم محدودیت‌ها تمام توان خود را برای خدمت‌رسانی به استان به کار گرفته‌اند.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today