صادرات ۸۵ میلیون دلاری کالاهای تولیدی خراسان جنوبی

صدا و سیما/ در کارگروه توسعه صادرات خراسان جنوبی از صادرات ۸۵ میلیون دلاری کالاهای استان در سه ماهه نخست امسال خبر داده شد.
استاندار خراسان جنوبی در این نشست با اشاره به اینکه این صادرات به لحاظ ارزشی ۱۴۰ درصد و به لحاظ وزنی ۴۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است گفت: باید مدیران بسترهای صادراتی و تجارت در مرز را برای تجار روان و تسهیل کنند تا شاهد توسعه بیش از پیش اقتصادی دو کشور ایران و افغانستان باشیم.
هاشمی افزود: در سه ماهه ابتدای امسال همچنین از پایانه مرزی ماهیرود خراسان جنوبی ۶۸۳ هزار تن کالا به ارزش ۱۹۵ میلیون دلار نیز صادر شده که این صادرات از لحاظ وزنی ۸ درصد و ارزشی ۵ درصد افزایش داشته است.
آخرین تمهیدات الکترونیکی برای کول بری هم دیگر خبری بود که استاندار در این نشست به آن اشاره کرد و گفت: با تکمیل شدن سامانه تار کول بران استان تا دو هفته آینده خواهند توانست در ۴ بازارچه مرزی استان نسبت به ترانزیت کالا اقدام کنند.
مودی مدیرکل راه و شهرسازی استان هم در این کارگروه از آسفالت ۲۶ کیلومتر جاده فراه – ماهیرود خبر داد و گفت: عملیات زیر سازی در ۲۷ کیلومتر باقی مانده هم در حال انجام است.