نماد آخرین خبر

هشدار هواشناسی بوشهر درباره وزش باد شدید و نفوذ گردوغبار

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هشدار هواشناسی بوشهر درباره وزش باد شدید و نفوذ گردوغبار

ایرنا/ مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: با توجه به صدور هشدار جوی سطح زرد برای این استان، از عصر سه‌شنبه تا پایان روز شنبه وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک محلی و نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

پیام مساعدی، مدیرکل هواشناسی استان بوشهر اظهار کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، از عصر امروز تا اوایل هفته آینده وزش باد به طور نسبی شدید تا شدید شمال‌غربی در استان بوشهر پیش‌بینی می‌شود که این شرایط موجب مواج و متلاطم شدن خلیج فارس خواهد شد.
وی بیان کرد: در این مدت، خیزش گرد و خاک محلی و نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای به سطح استان دور از انتظار نیست که می‌تواند کاهش کیفیت هوا و دید افقی را به دنبال داشته باشد.
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر تصریح کرد: این سامانه جوی از سه‌شنبه شب آغاز می‌شود و تا پایان روز شنبه ادامه خواهد داشت و مناطق شمالی و مرکزی استان بوشهر بیشترین تاثیر را از این شرایط خواهند پذیرفت.
مساعدی بیان کرد: کاهش کیفیت هوا، کاهش دید افقی، احتمال بروز مشکلات تنفسی برای کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی و همچنین اختلال در ترددهای دریایی و جاده‌ای از جمله پیامدهای این وضعیت جوی است.
وی توصیه کرد: در این مدت مردم به‌ویژه گروه‌های حساس از ترددهای غیرضروری در سطح شهر خودداری کرده و در سفرهای برون‌شهری و فعالیت‌های دریایی احتیاط لازم را داشته باشند. همچنین مراقبت از محصولات کشاورزی به‌دلیل وزش باد شدید ضروری است.
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در برخی نقاط احتمال وقوع گرد و خاک و مه رقیق صبحگاهی وجود دارد.
وی گفت: جهت وزش باد در این مدت بیشتر شمال‌غربی تا جنوب‌غربی با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت خواهد بود که از عصر سه‌شنبه در مناطق شمالی استان به تدریج شدت می‌گیرد و سرعت آن به ۱۶ تا ۴۴ و گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد.
مساعدی اضافه کرد: ارتفاع موج دریا نیز در این مدت ۳۰ تا ۹۰ و گاهی تا ۱۲۰ سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود که از عصر امروز در نواحی شمالی استان به تدریج به ۹۰ تا ۱۸۰ و گاهی تا ۲۱۰ سانتیمتر افزایش می‌یابد.
وی گفت: فردا (چهارشنبه) در بندر بوشهر، زمان مد اول دریا ساعت ۰۱:۰۵، جزر اول ساعت ۰۵:۵۹، مد دوم ساعت ۱۱:۳۰ و جزر دوم ساعت ۱۸:۵۸ خواهد بود.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar