نماد آخرین خبر

طنین لبیک یا حسین (ع) در کرج؛ مراسم بزرگداشت جان برکفان وطن

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طنین لبیک یا حسین (ع) در کرج؛ مراسم بزرگداشت جان برکفان وطن

ایرنا/ همزمان با پنجمین روز از ماه محرم،مردم قدر شناس و میهن دوست کرج با برگزاری مراسمی در مصلی امام خمینی(ره) این شهرستان با عزاداری برای حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش ، جانفشانی جان بر کفان میهن اسلامی را در حمله های ددمنشانه اسراییل غاصب به ایران اسلامی  گرامی داشتند.

مردم سیاه پوش کرج عصر سه شنبه در این اجتماع با فریادهای لبیک یا حسین ضمن گرامیداشت یاد شهدای طریق القدس ، خشم و انزجار خود را از جنایات ددمنشانه صهیون اعلام کردند.

مراسم گرامیداشت شهدای طریق القدس کرج با ذکر مصیب برای شهدای کربلا و ادای احترام به ساحت مقدس حضرت ابا عبدالله آغاز شد و پس از آن شاعران با بیان اشعار حماسی ایستادگی و صلابت ملت قهرمان ایران را در طول تاریخ پیروزی انقلاب اسلامی مورد ستایش قرار دادند.

شماری از خانواده های داغدیده شهیدان حملات اخیر اسراییل غاصب به کرج نیز در حالی که تصاویر این شهدای گرانقدر را در دست داشتند در این مراسم حضور یافتند که با همدردی مردم همیشه در صحنه این شهرستان مواجه شدند.

برخی از حاضران در مراسم گرامیداشت شهدای طریق القدس در مصلی امام خمینی(ره) کرج نیز ضمن ادای احترام به مزار شریف شهدای گمنام این مصلی با قرائت فاتحه یاد این شهیدان گرانقدر را نیز گرامی داشتند.

سخنران مراسم گرامیداشت شهدای طریق القدس در کرج حجت الاسلام و المسلمین « محمد مهدی ماندگاری » از خطیبان کشور نیز گفت: از دفاع مقدس ۱۲ روزه در آستانه ماه محرم بوی ظهور می آید.

وی افزود: این دفاع مقدس ۱۲ روزه امتحان عجیبی بود و برای مردم ایران و مسلمانان جهان مرز حق و باطل روشن شد.

ماندگاری گفت: کسانی در آمریکا و اروپا بودند که فهمیدن اسرائیل و آمریکا باطل هستند.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday