کارخانه روغن و کنجاله چابهار پس از 8 سال تعطیلی به چرخه تولید بازگشت

ایرنا/ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی چابهار با اشاره به اینکه احیای واحدهای تولیدی و حمایت از آنان از برنامههای مهم این سازمان است،گفت: شرکت توسعه بحار تجارت تولید کننده روغن و کنجاله پس از وقفه هشت ساله، به چرخه تولید بازگشت.
محمد سعید اربابی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی چابهار اظهار کرد: شرکت توسعه بحار تجارت در زمینه فرآوری دانه های روغنی(روغنی کشی) با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن در سال و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر فعالیت دارد که پس از فعالسازی در این ایام در سه شیفت مشغول به کار است.
وی افزود: اینکه پس از وقفه هشت ساله در تولید، این واحد بتواند احیا و به چرخه تولید بازگردد هم در استان سیستان و بلوچستان و به تبع در کشور عزیزمان بسیار دارای اهمیت است.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار، به نقش پذیری این منطقه آزاد در تامین و تولید کالای اساسی کشور اشاره کرد و افزود: این منطقه به عنوان یک قطب تجاری و اقتصادی، فرصتهای زیادی برای سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال در زمینههای مختلف فراهم کرده است.
وی ادامه داد: منطقه آزاد چابهار در راستای اهداف اقتصادی کشور و تحول تجارت و اشتغال در شرق کشور تاسیس شده و تمام تلاش و همت خود را به کار گرفته تا نقش شایستهای در حد توان و امکان برای توسعه و رشد اقتصاد ملی و منطقه ای ایفا کند.
مهمترین اهداف شکل گیری منطقه آزاد چابهار
اربابی تصریح کرد: انجام امور زیربنایی، عمران، آبادانی و رشد و توسعه اقتصادی، تولید و صادرات کالاهای صنعتی تبدیلی و ارائه خدمات عمومی، تنظیم بازار کار و کالا، حضور فعال در بازارهای جهانی و منطقهای، سرمایه گذاری، افزایش درآمد عمومی و ایجاد اشتغال سالم و مولد از اهداف شکل گیری سازمان منطقه آزاد در چابهار است.
وی با اشاره به اینکه منطقه آزاد چابهار پس از آماده شدن زیرساخت ها نظیر راه آهن، جاده های ترانزیتی و ارتباطی و طرح توسعه بندر شهید بهشتی می تواند نقش موثری در توسعه سیستان وبلوچستان داشته باشد، خاطرنشان کرد: از جمله راهبردها در سازمان منطقه آزاد چابهار تجهیز و تقویت تاسیسات و امکانات بندری چابهار، تقویت شبکههای زیربنایی و رفاهی مرتبط با ترانزیت در طول محور شرق، تجهیز ناوگان و زمینه سازی برای گسترش خدمات حمل و نقل در طول محور چابهار - میلک، تجهیز مراکز عمده جمعیتی در طول محور به امکانات و تاسیسات اقامتی، رفاهی و فنی - پشتیبانی، استفاده از امکانات منطقه و مناطق ویژه شرق کشور در فعال سازی محور چابهار - میلک است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی چابهار افزود: چابهار با قرار گرفتن در دهانه آب های اقیانوسی بهترین موقعیت برای ترانزیت کالا به کشورهای آسیای میانه و افغانستان را دارد.
وی ادامه داد: ساخت و راه اندازی شرکتها و کارخانجات بزرگ و کوچک نظیر پتروشیمی، فولاد، معادن و کارگاههای بزرگ و کوچک برنج و پتو هزاران شغل را ایجاد خواهند کرد.