۳۳ اکیپ دامپزشکی آماده خدمت عاشورایی

ایرنا/ مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۳۳ اکیپ ثابت و سیار این اداره کل کار نظارت بهداشتی بر ذبح شرعی دام قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را انجام میدهند.
محمد فتاحی روز چهارشنبه بیان کرد: باتوجه به فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی و کشتار دامهای قربانی توسط شهروندان و هیات مذهبی، اداره کل دامپزشکی استان به منظور حفظ سلامت گوشت دامهای نذری و به تبع آن سلامت مصرفکنندگان و تامین بهداشت عمومی اقدام به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه این ایام نموده است.
وی عنوان کرد: ۱۸ اکیپ ثابت و ۱۵ اکیپ سیار، نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام تاسوعا و عاشورا با حضور هشت دامپزشک، ۱۲ بازرس بهداشتی گوشت و هشت ناظر ذبح شرعی به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران در استان مرکزی ساماندهی شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به آمادگی این اداره کل در نظارت بهداشتی بر ذبح دام در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: شهروندان و عزاداران باید از هر گونه ذبح و قربانی کردن دام در حاشیه خیابان و معابر عمومی پرهیز کنند.
فتاحی ضمن اعلام آمادگی کشتارگاههای دام استان به منظور قربانی دام در این ایام اظهار کرد: شهروندان باید به منظور حفظ سلامت خود و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک به انسان، هر نوع ذبح دام و قربانی در کشتارگاههای شهرستان انجام دهند.
وی با اشاره به اهمیت توجه به بیماری تب کریمه کنگو تصریح کرد: شهروندان و مسئولان هیاتهای مذهبی باید گوشت قربانی را پس از نگهداری به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال (دمای صفر تا چهار درجه) جهت استفاده و طبخ استفاده کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در پایان، از مردم درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با فرآوردههای خام دامی با شماره تلفن های ۱۵۱۲ تماس گرفته و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی را در کنترل و بازرسیهای بهداشتی یاری کنند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یکهزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.