دستگیری عوامل آتش سوزی منزل مسکونی در خرم آباد

صدا و سیما/ فرمانده انتظامی خرمآباد گفت: سه عامل درگیری و آتشسوزی منزل مسکونی به دلیل اختلافات قبلی در خرم آباد دستگیر شدند.
سرهنگ محمد ملکشاهی گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع درگیری در یکی از روستاهای منطقه کمالوند خرم آباد، مأموران پاسگاه انتظامی کمالوند به محل اعزام شدند.
وی افزود: بررسیهای اولیه حاکی از آن بود که در جریان این درگیری، منزل مسکونی یکی از طرفین نزاع به آتش کشیده شده است.
فرمانده انتظامی خرم آباد گفت: مأموران پلیس با هدایت شاکی پرونده و پس از هماهنگیهای قضایی، موفق شدند سه نفر از عوامل اصلی درگیری را دستگیر کنند.
سرهنگ ملکشاهی با اشاره به سابقه اختلاف میان طرفین درگیری تصریح کرد: منشأ این نزاع، اختلافات قبلی بود که به دنبال یک پرونده قتل در گذشته شکلگرفته است.
وی با بیان اینکه پرونده برای بررسی دقیقتر در اختیار مراجع قضایی قرار گرفته است، افزود: پلیس با هر گونه رفتار خشونتآمیز برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.