اجرای سراسری طرح نان کامل در استان کرمانشاه به استقبال مردم بستگی دارد

ایرنا/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با بیان اینکه از ۱۴ کارخانه آرد استان هفت کارخانه مجوز تولید آرد سبوسدار را دارد، گفت: برای تأمین آرد سبوسدار خبازیها هیچ مشکلی نداریم و اجرای سراسری طرح «نان کامل» در استان تا حد زیادی به استقبال مردم کرمانشاه از نان سبوسدار بستگی دارد.
علی ملکشاهی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه اظهار کرد: مردم بیشتر نان سفید دوست دارند در حالی که نان سبوسدار تیره است به همین دلیل برای گسترش و توسعه نانواییهای تولید نان سبوسدار به استقبال مردم نیاز داریم.
وی در ادامه به اهمیت و فواید فراوان نان سبوس دار برای ارتقای سلامت و دستگاه گوارش افراد اشاره کرد و گفت: به همین خاطر متولی اصلی اجرای طرح نان کامل در استان بر عهده سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گذاشته شده و این اداره کل تامین آرد سبوس دار و توزیع آن در سطح خبازیها را در دستور کار دارد.
ملکشاهی بیان کرد: در حال حاضر طرح نان کامل در هفت خبازی سطح شهر کرمانشاه به صورت پایلوت اجرا میشود و طبق گزارشها مردم از آن استقبال کردهاند.
وی تاکید کرد: در استان کرمانشاه برای تأمین آرد سبوس دار هیچ مشکلی نداریم، اگر خبازیها و نانواییها بیشتر متقاضی آرد سبوسدار باشند در اختیار آنها قرار داده میشود.
ملکشاهی بیان کرد: قیمت نان سبوسدار بر اساس کارگروه گندم، آرد و نان استان ۲۰ درصد گرانتر از نانهای دیگر قیمتگذاری شده است.
اجرای طرح نان کامل برای ارتقای سلامت مردم است
مدیرکل غله خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در بخش دیگر از سخنانش بر گسترش فرهنگ مصرف نان سالم و مغذی در میان مردم و ارتقای سلامت خانوارها و تغییر الگوی تغذیه در کرمانشاه تاکید کرد و توضیح داد: نان کامل از آردی تهیه میشود که سبوس آن جدا نشده و سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B، آهن، منیزیم و آنتیاکسیدانها است.
ملکشاهی همچنین گفت: مصرف نان کامل موجب تنظیم قند خون، کاهش احساس گرسنگی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کمک به پیشگیری از چاقی و دیابت میشود.