الوندنشینان در سوگ سقای دشت کربلا

ایرنا/ مردم دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان همزمان با نهمین روز از محرم الحرام و تاسوعای حسینی با راه اندازی هیات های عزاداری، به یاد سقای دشت کربلا ابوالفضل عباس (ع) به سوگواری و عزاداری پرداختند.
صدها تن از مردم شهر و استان همدان امروز شنبه در سوگ سقای تشنه لب کربلا با حضور در هیات های عزاداری حسینی و سینه و زنجیر زنی برای مظلومیت شهدای دشت کربلا اشک ماتم ریختند.
خیابان های شهر همدان از صبح امروز مملو از جمعیتی بود که در قالب هیات های سینه و زنجیر زنی از جمله هیات ثارالله کولانج، سید الشهدا، هیات رزمندگان و هیات عزاداری روستای گراچقا به عزاداری و ذکر مصیبت اهل بیت(ع) پرداختند.
هیات زنجیر زنی به سمت امامزاده عبدالله و همچنین میدان بعثت، آرامگاه بوعلی، خواجه رشید، خیابان شریعتی، میدان مرکزی شهر همدان و پیاده راه بوعلی را پیمودند.
عزاداران شب گذشته نیز در مساجد و تکایا و صبح امروز با حضور در هیات های عزاداری در سوگ قمر بنی هاشم نوحه " ای اهل حرم میر و علمدار نیامد، علمدار نیامد، سقای حسین سید و سالار نیامد، علمدار نیامد" را سر دادند.
همچنین در آیین عزاداری برای بابا الحوائج حضرت ابوالفضل العباس (ع)، گروهی اقدام به نی نوازی و دمام نوازی گروهی کرده در عین حال افرادی هم با پوشیدن لباس سقایی، آب بین عزاداران توزیع می کردند.
شب گذشته نیز آیین های عزاداری برای اباعبدالحسین و سقای تشنه لب کربلا در مساجد و حسینیه ها دایر بود.