انجام بیش از ۷۰۰ ماموریت اورژانسی در قم طی تاسوعا و عاشورای حسینی

ایرنا/ رییس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی قم از انجام ۷۴۱ ماموریت امدادی شهری و جادهای همزمان با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در این استان خبر داد و گفت: در این مدت، اورژانس به بیش از ۲ هزار تماس مردمی پاسخ دادهاست.
محمدجواد باقری افزود: از ساعت ۰۸:۰۰ صبح شنبه چهاردهم تیر تا ساعت ۰۸:۰۰ صبح دوشنبه شانزدهم تیرماه، اورژانس قم به ۲ هزار و ۱۱۵ تماس تلفنی پاسخ داد.
وی اضافه کرد: طی این بازه زمانی، ۷۴۱ ماموریت شهری و جادهای با هدف خدمترسانی به ۶۰۸ نفر از شهروندان و زائران انجام شد که شامل امدادرسانی در مسیرهای عزاداری، هیاتها و مکانهای پرتردد بود.
استقرار ۳۸ پایگاه امدادی در تاسوعا و عاشورا
وی با اشاره به تدابیر ویژه در ایام پرحجم تردد و تجمعهای مردمی، تصریح کرد: در روزهای تاسوعا و عاشورا، اورژانس قم با استقرار ۳۸ پایگاه سیار شامل آمبولانس و موتورلانس در مناطق از پیش کارشناسیشده، زمان امدادرسانی به عزاداران حسینی را بهطور چشمگیری کاهش داد.
مرکز اورژانس ۱۱۵ قم با ۴۰۰ نیروی عملیاتی، ۴۵ پایگاه شهری و جادهای، ۸ موتورلانس و ۱ اتوبوس آمبولانس به مددجویان خدمت میکند.