نماد آخرین خبر

زائران اربعین اخذ گذرنامه را به روزهای پایانی موکول نکنند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
زائران اربعین اخذ گذرنامه را به روزهای پایانی موکول نکنند

ایرنا/ مدیرکل پست خراسان جنوبی از زائران اربعین حسینی در استان خواست فرآیند دریافت یا تمدید گذرنامه خود را به روزهای پایانی موکول نکنند.

عباس جنگجو با تأکید بر اهمیت مراسم باشکوه پیاده‌روی اربعین و حضور گسترده زائران، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اصلی شرکت ملی پست در این ایام، توزیع به موقع و منظم گذرنامه‌ها است بنابراین، برای جلوگیری از ازدحام و تأخیر در روند صدور گذرنامه، ضروری است شهروندان هرچه سریع‌تر درخواست‌های خود را ثبت کنند.

وی یادآور شد: بر اساس مقررات سفر به عراق، گذرنامه زائران باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد لذا کسانی که نیاز به صدور یا تمدید گذرنامه دارند، باید هرچه زودتر به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

مدیرکل پست خراسان جنوبی تأکید کرد: پست استان با تمام ظرفیت خود آماده همکاری و تسهیل در فرآیند توزیع گذرنامه‌ها است تا زائران بتوانند بدون دغدغه در این رویداد عظیم معنوی شرکت کنند.

سخنگوی فراجا نیز چندی پیش با اشاره به آمادگی پلیس برای برگزاری اربعین امسال، گفت: متقاضیان صدور گذرنامه می‌توانند از طریق برنامه کاربردی «پلیس من» به صورت غیرحضوری درخواست خود را ثبت و گذرنامه خود را در منزل تحویل بگیرند.

سردار سعید منتظرالمهدی اضافه کرد: کسانی که سال‌های گذشته گذر زیارتی گرفته‌اند نیاز به تمدید ندارند و کماکان گذرنامه آنان معتبر است.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today