نماد آخرین خبر

تحویل ۸۰۰ واحد مسکونی شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران اراک در هفته دولت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تحویل ۸۰۰ واحد مسکونی شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران اراک در هفته دولت

ایرنا/ مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران گفت: ۸۰۰ واحد مسکونی شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران اراک در هفته دولت به متقاضیان واگذار می‌شود.

علیرضا حیدری‌تفرشی روز یکشنبه در نشست خبری، افزود: این تعداد واحد مسکونی از طرح نهضت اقدام ملی است که ۴۵۰ واحد در شهر جدید امیرکبیر و ۳۵۰ واحد در مهاجران را شامل می‌شود.

وی بیان کرد: پیشرفت فیزیکی کل پروژها در شهر مهاجران ۲۰ درصد و در شهر امیرکبیر ۲۳ درصد است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران اضافه کرد: سه پروژه صنعتی‌ساز در شهر جدید امیرکبیر شامل ۴۰۶ واحدی،۶۸۰ واحدی، ۲۲۹ واحدی و ۵۱۴ واحدی تعریف شده که به شرط کمک شرکت‌های خدمات‌رسان برای شهریورماه امسال به متقاضیان تحویل می‌شود.

حیدری‌تفرشی با بیان اینکه شهر جدید امیرکبیر، تنها شهر ویلایی کشور است، افزود: مزایای شهر امیرکبیر آب و هوای مناسب و ساخت واحدهای ویلایی که با نگاه شهرسازی ایرانی و اسلامی شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: اولویت اول در شهرهای جدید به ویژه در شهر امیرکبیر، تامین آب است و ساخت تصفیه‌خانه فاضلاب و تامین برق در اولویت‌های بعدی قرار دارند.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران، درباره فلسفه شکل‌گیری شهرهای جدید در استان مرکزی گفت: فلسفه شکل‌گیری شهرهای جدید حمایتی نبوده بلکه سرریز و باراضافه جمعیتی اراک بوده بنابراین باید دستگاه‌های خدمات در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند.

حیدری‌تفرشی افزود: قیمت‌ مسکن در شهر جدید امیرکبیر از روستاهای اطراف اراک کمتر است و میزان آسیب‌های اجتماعی که در شهر اراک وجود دارد در شهر امیرکبیر وجود ندارد و همچنین امنیت، مناسبی برقرار است.

وی با بیان اینکه در شهر جدید امیرکبیر ساکن است، گفت: شرایط برای اسکان افرادی که از شلوغی شهر اراک خسته هستند، مناسب است.

اهتمام جدی دستگاه‌های خدمات‌رسان در شهر جدید امیرکبیر

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران اضافه کرد: لازم است برای اینکه سرریز جمعیت اراک بتواند در شهر امیرکبیر اسکان پیدا کند، دستگاه‌های خدمات‌رسان، ارایه خدمات بیشتری در این شهر داشته باشند و تدابیر لازم برای تردد ساکنان از خط اتوبوسرانی اندیشیده شود.

حیدری‌تفرشی تصریح کرد: برخی دستگاه‌های خدمات‌رسان اراک در شهر امیرکبیر مستقر شده‌اند اما از ارایه خدمات خبری نیست و فعالیت ندارند.

وی افزود: شهر جدید امیرکبیر با اراک ۴۰ کیلومتر فاصله دارد، بنابراین لازم است استانداری در راستای تکالیف سازمانی برای استقرار دستگاه‌های خدمات‌رسان اقدام کند تا تمام وظایف برعهده این شرکت نباشد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران درباره وضعیت مدارس نیز گفت: ۲ مقطع تحصیلی در سه مدرسه در شهر جدید امیرکبیر مستقر است اما لازم است برای تامین نیروی انسانی به ویژه معلم، اداره‌کل آموزش و پرورش استان مرکزی، اهتمام داشته باشد.

حیدری تفرشی عنوان کرد: وظیفه شرکت عمران جدید امیرکبیر و مهاجران، تامین زیرساخت‌ها است و تکلیفی که دولت برعهده دارد، آماده‌سازی زمین و بعد واگذاری آن می‌باشد، اما مطالبه مردم بیش از وظایف تعریف شده است.

وی خاطر نشان کرد: شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران اکنون ۵۵۰ میلیارد ریال به پیمانکاران بدهکار است و بودجه‌ای که در اختیار شرکت عمران قرار دارد، اعتباری است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران ادامه داد: به شدت در تامین نقدینگی در تنگنا هستیم و در پرداخت حقوق نیز مشکلاتی وجود دارد.

حیدری‌تفرشی افزود: شهر جدید امیرکبیر و مهاجران ظرفیت لازم برای تعاونی مسکن ویژه کارکنان نهادهای دولتی را دارد و از هر مجموعه‌ای که بخواهد ساخت و ساز انجام دهد، استقبال می‌کند.

وی تصریح کرد: پنج هزار واحد مسکن حمایتی در طرح نهضت ملی در مهاجران و سه هزار واحد در شهر جدید امیرکبیر در دستور کار است که بخش عمده فعالیت اجرایی آنها آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران گفت: طرح اقدام ملی در سال ۱۴۰۱ و نهضت ملی سال ۱۳۹۹ آغاز شده که میانگین پیشرفت فیزیکی در شهر مهاجران ۲۱ درصد و در شهر امیرکبیر ۲۳ درصد است.

حیدری‌تفرشی درباره یکنواخت نبودن آورده متقاضیان هم بیان کرد: ۳۵ تا ۴۰ درصد آورده متقاضیان، یکنواخت است که همین موضوع موجب می‌شود تا تامین منابع مالی برای شرکت با مشکل مواجه شود که برای مدیریت این مهم، پروژه‌ها فازبندی شده است.

موفقیت طرح نهضت ملی مشروط به همراهی مردم

وی با بیان اینکه، موفقیت طرح نهضت ملی منوط به همراهی مردم است،گفت: اکنون ۲۰۰ واحد مسکونی در محله بهاران امیرکبیر آماده تحویل است اما متقاضیان، تکمیل وجه نداشته و بدهکار هستنند.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران اضافه کرد: اکنون در شهر جدید امیرکبیر تامین آب برای ۶ هزار واحد فراهم شده، سه هزار واحد در حال ساخت است، یک‌هزار قطعه برای جوانی جمعیت در نظر گرفته شده در حالیکه برای ۲۵ هزار نفر باید آب تامین شود.

حیدری‌تفرشی افزود: ۶۰۰ متقاضی در شهر جدید امیرکبیر اکنون پشت نوبت هستند که در صورت فراهم شدن شرایط مشمول خواهند شد.

وی با انتقاد از فروش زمین، خاطرنشان کرد: برخی از متقاضیان جوانی جمعیت، زمین خود را با حداقل قیمت برای فروش قرار داده‌اند و این درحالی است که این افراد دیگر خدمات در سطح کشور نمی‌توانند بگیرند و باعث شده‌ معادلات شهر جدید امیرکبیر به‌هم زده شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران درباره آخرین وضعیت زمین خبرنگاران اراک در شهر جدید امیرکبیر گفت: در محله دوم شهر جدید، آماده‌سازی انجام و شبکه معابر و تیر چراغ برق اجرا شده و متقاضیان باید به صورت شخصی‌سازی اقدام کنند.

حیدری‌تفرشی افزود: متقاضیان خبرنگار در صورتیکه در محدودیت زمانی سه ماهه بعد از تحویل زمین برای پروانه ساخت اقدام نکنند، زمین از آنان پس گرفته می‌شود.

شهر جدید امیرکبیر از سال ۱۳۹۰ در مسیر اراک - قم ایجاد شده ‌و هم‌اکنون دارای حدود یک‌هزار نفر جمعیت ثابت و حدود سه‌هزار نفر جمعیت سیار است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today