نماد آخرین خبر

همدلی و ایستادگی؛ حضور پررنگ فرهنگ و هنر ایلام در جبهه رسانه‌ای مقاومت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
همدلی و ایستادگی؛ حضور پررنگ فرهنگ و هنر ایلام در جبهه رسانه‌ای مقاومت

ایرنا/ - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام گفت: همزمان با تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی در خردادماه سال جاری، جامعه فرهنگ، هنر و رسانه استان با راه‌اندازی پویش‌های هنری و تولید صدها اثر رسانه‌ای و هنری، حمایت قاطع خود را از نیروهای مسلح و اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.

علی هلشی، با اشاره به نقش تعیین‌کننده اهالی فرهنگ و هنر در حمایت از اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی ایران در جریان جنگ دوازده روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، اظهار کرد: با آغاز تجاوزات موشکی دشمن در ۲۳ خردادماه سال جاری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام همگام با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه، پویش‌ها و فعالیت‌های متعددی را با هدف محکومیت تجاوز و حمایت از پاسخ مقتدرانه ایران راه‌اندازی کرد.

وی افزود: در این راستا با تشکیل اتاق فکر و تولید محتوای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای متشکل از شورای معاونین، کارشناسان و جمعی از هنرمندان و فعالان رسانه‌ای، آثار متنوعی در قالب پویش «هنرمقاومت» تولید و در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های استانی و ملی منتشر شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام ادامه داد: در این مدت بیش از ۵۸۰ اثر شامل پوستر، اینفوگرافیک، پادکست، موشن‌گرافیک و یادداشت‌های رسانه‌ای تولید و منتشر شد و هنرمندان برجسته ملی و استانی همچون نویدمحمدزاده، علی شادمان و سایر فعالان فرهنگی استان حمایت خود را از جبهه مقاومت با خلق آثار هنری و رسانه‌ای اعلام کردند.

وی با اشاره به همکاری فعال با دستگاه‌های امنیتی و انتظامی درخصوص آموزش رسانه‌ها و افزایش آگاهی عمومی گفت: پویش‌های فراوانی همچون «هنرمندان استان»، «ایران مقتدر»، «پویش اهدای خون» و کارزارهای فضای مجازی همچون «#وطنم_ایران» و «#تاپای_جان_برای_ایران» با مشارکت جامعه هنری استان برگزار شد.

هلشی خاطرنشان کرد: در این ایام تهیه و تولید هشت اثر موسیقی حماسی، راه‌اندازی جشنواره‌های شعر مقاومت و هنرهای تجسمی، انتشار بیانیه‌ها و تولید فیلم کوتاه، همه با هدف تقویت روحیه مقاومت در جامعه و حمایت از پاسخ دفاعی نظام به تجاوزات صهیونیستی انجام شد.

وی بیان کرد که انتشار فراخوان ساخت فیلم کوتاه «وطن به روایت من» و تولید فیلم کوتاه ویژه ایام جنگ تحمیلی دوم با همکاری انجمن سینمای جوانان، برگزاری مشارکتی جشنواره شعر مقاومت «خشابی از کلمات» و جشنواره هنرهای تجسمی «به رنگ درخت» با همکاری دانشگاه ایلام، راه‌اندازی کارگاه‌ها و غرفه‌های فرهنگی در ایام محرم و صدور بیانیه‌های محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی با حضور فعال هنرمندان، دانشجویان، اساتید و انجمن‌های فرهنگی و هنری استان از اقدامات مهم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام تصریح کرد: حمایت از این اقدامات و تداوم فعالیت‌های فرهنگی در راستای افزایش همبستگی اجتماعی، دفاع از تمامیت ارضی و شفاف‌سازی اهداف مقاومت، همچنان در دستور کار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام قرار دارد.

هلشی با قدردانی از جامعه فرهنگ، هنر و رسانه استان ایلام، بر تداوم فعالیت‌ها و حضور مؤثر در جبهه فرهنگی کشور تأکید کرد.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر