نماد آخرین خبر

کارگاه‌های تولید صنایع دستی در روستاها راه‌اندازی شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کارگاه‌های تولید صنایع دستی در روستاها راه‌اندازی شود

ایرنا/ معاون امور سرمایه‌گذاری فرهنگی و اجتماعی معاونت روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: در کنار زیرساخت‌های گردشگری، باید کارگاه‌هایی برای تولید صنایع دستی و سوغات محلی در روستاها راه‌اندازی شود که این زنجیره می‌تواند به اشتغال و مهاجرت معکوس کمک کند.

 سید وحید سعادت روز جمعه در آیین بهره‌برداری بهسازی روستای وصی سفلی در شهرستان سنندج اظهار کرد: نگاه ویژه دولت به توسعه روستایی با تشکیل معاونتی مستقل در ریاست جمهوری، نشان از اهتمام جدی دکتر پزشکیان برای شنیدن صدای بی‌صدایان و پاسخ به مطالبات دیرینه روستاییان دارد.

وی افزود: اگر امروز چنین اتفاق مبارکی در روستای وصی افتاده، نتیجه مشارکت مثال‌زدنی مردم، پیگیری‌های بخشداری، دهیاری، فرمانداری و همت نهادهایی نظیر بنیاد مسکن است که در کنار اصالت فرهنگی، توانسته‌اند کالبد طبیعی و معماری بومی روستا را حفظ کنند.

سعادت با تأکید بر اینکه روستا تنها محل تولید نیست بلکه کانون همبستگی اجتماعی و زندگی اصیل ایرانی است، گفت: روستاییان نه‌تنها بخش زیادی از اقلام مورد نیاز خود را تولید می‌کنند بلکه از دل زمین، خانه، شغل و معیشت خود را می‌سازند.

وی یادآور شد: این خودکفایی اقتصادی، به همراه انسجام اجتماعی و پیوندهای خویشاوندی، الگویی متفاوت از سبک زندگی شهری ارائه می‌دهد که باید حفظ و تقویت شود.

معاون امور فرهنگی و سرمایه‌گذاری معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، اقلیم‌محور بودن معماری و معیشت را یکی از ویژگی‌های ممتاز وصی عنوان کرد و افزود: حفظ مصالح بومی، بهره‌گیری از سنگ‌های محلی و پیروی از شیب طبیعی زمین در بافت روستا، جلوه‌ای از احترام به طبیعت و سنت است که باید به عنوان الگو در سایر نقاط گسترش یابد.

سعادت، وعده داد با همکاری دفتر روستایی استانداری کردستان، بنیاد مسکن و فرمانداری سنندج، منابع مالی لازم برای ایجاد این زنجیره تأمین می شود و از ظرفیت‌هایی چون تبصره ۱۸ و تسهیلات توسعه روستایی برای حمایت از طرح‌های اشتغال‌زا بهره گرفته خواهد شد.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online