نماد آخرین خبر

تصفیه‌خانه اضطراری یاسوج وارد مدار می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تصفیه‌خانه اضطراری یاسوج وارد مدار می‌شود

ایرنا/ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تأمین آب پایدار شهر یاسوج و جلوگیری از تنش آبی، نیاز است تصفیه‌خانه اضطراری یاسوج با ظرفیت ۲۰۰ لیتر بر ثانیه وارد مدار بهره‌برداری شود.

رضا رضایی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: توسعه شهرنشینی تأمین آب پایدار شهر یاسوج را به بن‌بست کشانده است و مخازن موجود قادر به پوشش کدهای ارتفاعی بالاتر نیستند.
وی بیان کرد: برای تأمین پایدار آب یاسوج، تصفیه‌خانه اضطراری که با هزینه ۴۳ میلیارد تومان راه‌اندازی شده است با ظرفیت ۲۰۰ لیتر بر ثانیه وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.
رضایی تصریح کرد: کیفیت آب آن تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی کنترل می‌شود و هیچ گونه مشکلی ندارد.

ساخت تصفیه‌خانه آب یاسوج سال ۹۰ کلنگ‌زنی شده و فاز اول این طرح سال گذشته وارد مدار بهره‌برداری شد.
بر اساس این طرح آب رودخانه بشار به آبگیر هدایت، پمپاژ شده تصفیه می‌شود و این تصفیه‌خانه مناطق مانند سروک، اکبرآباد شهرک ولایت و نجف‌آباد و مناطقی مانند بولوار رجا، کاشانی‌ها و باهنرها را پوشش می‌دهد.
با بهره‌برداری از این طرح ۲۰۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت تأمین آب یاسوج معادل ۲۰ درصد به حجم ورودی آب تولیدی این شهر اضافه می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فرسودگی شدید شبکه‌های آبی و هدرروی زیاد آب گفت: با حمایت دولت ۱۳۳ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده شهری و روستایی در سال جاری اصلاح شد.
وی تصریح کرد: همچنین برای رفع تنش آبی در مناطق مختلف شهری و روستایی ۱۱۹ کیلومتر توسعه شبکه و ۱۲.۵ کیلومتر خطوط انتقال جدید احداث شد.
رضایی شاخص بهره‌مندی از آب شرب در مناطق شهری را ۹۹.۷ درصد و در روستاها ۵۱.۷ درصد اعلام کرد.
وی تاکید کرد: بدون مطالعات جامع و طبقه‌بندی شبکه‌های موجود، نمی‌توانیم برای چالش‌های آینده برنامه‌ریزی کرد.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today