دستگیری کلاهبردار حرفهای در مریوان

صدا و سیما/ کلاهبردار حرفه ای در مریوان به دام قانون افتاد.
فرمانده انتظامی شهرستان مریوان از دستگیری یک کلاهبردار حرفهای در این شهرستان خبر داد و گفت: این فرد با بیش از ۱۰۰ حکم جلب در بیش از ۱۰ استان کشور، مدت سه سال از اجرای حکم خود فراری بود.
سرهنگ طیب محمدی افزود: این فرد که در قالب خرید و فروش احشام اعتماد مالباختگان را جلب کرده و اقدام به کلاهبرداری کرده بود، پس از رصد اطلاعاتی دقیق توسط کارآگاهان پلیس آگاهی مریوان و با هماهنگی مقام قضایی در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ محمدی گفت: متهم پس از دستگیری روانه زندان شده و به گفته وی، این پرونده یکی از گستردهترین عملیاتهای پیگیری پروندههای کلاهبرداری در سطح کشور بوده است.
فرمانده انتظامی شهرستان مریوان به شهروندان توصیه کرد در خرید و فروش انواع کالاها، از مشورت با افراد با تجربه و نهادهای معتبر غافل نشوند و از اعتماد بیجهت به افراد ناشناس خودداری کنند.