نماد آخرین خبر

پیام علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در خصوص حادثه تروریستی زاهدان

منبع
مهر
بروزرسانی
پیام علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در خصوص حادثه تروریستی زاهدان

مهر/ جمعی از علمای اهل سنت استان سیستان و بلوچستان حادثه تروریستی حمله به دادگستری زاهدان را محکوم و بر حفظ وحدت مردم استان تاکید کردند.

بار دیگر دست پلید دشمنان، چهره کریه خود را آشکار ساخت و در حادثه تروریستی صبح امروز که توسط مزدوران به دادگستری زاهدان صورت گرفت، تعدادی از مردم عادی اعم از فارس و بلوچ به شهادت رسیدند؛ کودک و زن بلوچ در میان شهدا، گواه دیگری بر سبعیت این جنایتکاران است. این اقدام شوم، در آستانه اربعین حسینی، نشان از تلاش دشمن برای ناامن جلوه دادن استان و ایجاد مانع در مسیر خیل عظیم کاروان‌های پاکستانی حسینی دارد.

اما این دسیسه‌ها، در سیستان و بلوچستان، استانی که همواره نماد وحدت شیعه و سنی بوده، محکوم به شکست است. مردم این دیار، با بصیرت و هوشیاری مثال‌زدنی، دشمنان قسم خورده امنیت و وحدت خود را شناخته‌اند و هرگز اجازه نخواهند داد که خون پاک فرزندانشان پایمال شود. این حادثه تروریستی، نه تنها اراده مردم را در حفظ وحدت و امنیت تضعیف نخواهد کرد، بلکه عزم آنان را در مقابله با تروریسم و دفاع از کیان نظام اسلامی، راسخ‌تر خواهد نمود. مردم سیستان و بلوچستان، بار دیگر ثابت خواهند کرد که دژ مستحکمی در برابر هرگونه تهاجم دشمن هستند.

تروریست‌ها از مردم سیستان و بلوچستان نیستند

پیام علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در خصوص حادثه تروریستی زاهدان

نماینده اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهر نگور حادثه تروریستی امروز در زاهدان را "واقعه‌ای ننگین" خواند و آن را به شدت محکوم کرد.

مولوی عبدالرحمن عارفی، با بیان اینکه تروریست‌های عامل این جنایت، که دست به کشتار افراد بی‌گناه شیعه و سنی می‌زنند، از مردم این استان و اقوام بلوچ و فارس نیستند، تاکید کرد: اینها مزدوران دشمن هستند که قصد ایجاد آشوب و ناامنی در استان سیستان و بلوچستان دارند.

مولوی عارفی با اشاره به همزیستی مسالمت‌آمیز مردم استان در کنار یکدیگر، از نیروهای امنیتی که مانع وقوع اتفاقات بدتر شدند، تقدیر ویژه کرد.

وی در پایان ضمن ابراز تأثر و تسلیت از شهادت شش نفر از هموطنان، برای خانواده‌های آنان صبر جزیل از خداوند مسئلت کرد.

تروریست‌های حادثه زاهدان بویی از ایمان و انسانیت نبرده‌اند

پیام علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در خصوص حادثه تروریستی زاهدان

امام جمعه اهل سنت مسجد محمد رسول الله ایرانشهر، این جنایات را فاقد سنخیت با اسلام و انسانیت دانست و آن را اقدامی توسط افراد کوردل که دین، ایمان و وجدان خود را فروخته‌اند توصیف کرد.

مولوی شمس الحق دامنی، با تاکید بر اینکه در طول انقلاب اسلامی، خون شیعه و سنی همواره در کنار هم ریخته شده و این خون‌ها در هم آمیخته است، اظهار داشت: مردم استان در هر شرایطی حتی خون می‌دهند اما نمی‌گذارند این وحدت و امنیت استان زیر سوال برود. در حادثه امروز زاهدان خون فارس و بلوچ در کنار هم ریخته شد و هم خانواده‌های بلوچ و هم خانواده‌های فارس عزادار شدند.

مولوی دامنی ضمن محکومیت شدید حمله تروریستی به دادگستری زاهدان که منجر به شهادت تعدادی از هموطنان و افراد بی‌گناه شد، به دشمنان گوشزد کرد که با چنین اقدام‌هایی کاری به جایی نخواهند برد.

دشمن به دنبال برهم زدن وحدت دیرینه مردم سیستان و بلوچستان است

پیام علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در خصوص حادثه تروریستی زاهدان

امام جمعه اهل سنت مسجد حقانیه ایرانشهر، ضمن ابراز انزجار شدید از حادثه تروریستی اخیر، این اقدام را به شدت محکوم کرد و شهادت جمعی از هموطنان بی‌گناه را تسلیت گفت.

مولوی عبدالصمد دامنی، با بیان اینکه این جنایت دلخراش، بار دیگر چهره کریه دشمنان اسلام و وحدت امت را آشکار ساخت، تاکید کرد: تروریست‌ها با هیچ دین و مذهبی سازگار نیستند و هدفشان جز بر هم زدن امنیت و ایجاد تفرقه نیست.

مولوی دامنی با اشاره به همبستگی مثال‌زدنی مردم شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: این مردم غیور، همواره در کنار یکدیگر ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد که دشمنان با چنین اقدامات شومی، وحدت و برادری دیرینه آنها را خدشه‌دار کنند.

حادثه تروریستی زاهدان به شدت محکوم است

پیام علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در خصوص حادثه تروریستی زاهدان

امام جمعه اهل سنت هامون با ابراز انزجار شدید از حادثه تروریستی اخیر در زاهدان، این اقدام را به شدت محکوم کرد.

مولوی عبدالله حسن زهی، با اشاره به اینکه تروریست‌ها با هدف ایجاد ناامنی و تفرقه، اقدام به کشتار مردم بی‌گناه اعم از شیعه و سنی می‌کنند، تاکید کرد: این جنایتکاران با لباس مردم بومی این استان وارد می‌شوند، در حالی که دست نشانده اسرائیل جنایت کار هستند.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today