انهدام باند فروش گوشت گراز به رستورانهای گلستان

ایمنا/ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گلستان از انهدام باند شکار و فروش گوشت گراز به رستورانها، قصابیها و فستفود فروشیها در شرق گلستان خبر داد و گفت: از این باند ۱۲۰ کیلوگرم گوشت گراز کشف و ضبط شد.
قدیر حسنزاده، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گلستان اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست مینودشت و گالیکش پس از انجام تحقیقات کامل موفق به دستگیری افرادی شدند که در شبکه توزیع گوشت گراز و عرضه آن به رستورانها، قصابیها و فستفودفروشیها فعالیت داشتند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گلستان با بیان اینکه از این باند مقدار تقریبی ۱۲۰ کیلوگرم گوشت خالص گراز کشف و ضبط شد، افزود: پرونده متهمان جهت سیر مراحل قضائی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ارجاع شد.
طی سالیان اخیر و به سبب افزایش چشمگیر گوشت گاو و گوسفند، برخی از متخلفان و سودجویان با شکار غیرمجاز گراز، گوشت و لاشه این جانور حرامگوشت را به رستورانها و مراکز تهیه غذا بین راهی عرضه میکنند که مشکلات بهداشتی فراوانی را به دنبال دارد.
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today