کشف ۸۴۴ ریزپرنده از کانتینرهای توقیفی در بوشهر و تهران

مهر/ فرمانده انتظامی استان بوشهر از شناسایی و توقیف کانتینرهای حاوی کالای قاچاق و کشف ۸۴۴ ریزپرنده به ارزش ۳۳۰ میلیارد ریال خبر داد.
سردار حیدر سوسنی، فرمانده انتظامی استان بوشهر اظهار کرد: پلیس امنیت اقتصادی استان در پی خبر واصله مبنی بر ظن کالای قاچاق در محموله گمرکی به شماره پرونده مشخص در تعداد ۱۰ دستگاه کانتینر، رسیدگی به این موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار داد.
فرمانده انتظامی استان بوشهر افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با انجام تحقیقات متوجه شدند که تعداد سه دستگاه کانتینر از گمرک خارج و به سمت استان تهران انتقال یافته است که طی هماهنگی با پلیس امنیت اقتصادی فاتب هر سه دستگاه کانتینر در تهران توقیف شد.
سوسنی ادامه داد: مأموران در بازرسی از هفت دستگاه کانتینر توقیفی در بوشهر تعداد ۲۵۰ ریزپرنده و در کانتینرهای توقیفی در تهران تعداد ۵۹۴ ریزپرنده قاچاق کشف شد.
فرمانده انتظامی استان بوشهر با بیان اینکه در این عملیات در مجموع ۸۴۴ ریزپرنده قاچاق به ارزش ۳۳۰ میلیارد ریال کشف شد، خاطرنشان کرد: در این رابطه تعداد ۲ نفر متهم دستگیر که با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.