نماد آخرین خبر

برگزاری پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهد

منبع
فارس
بروزرسانی
برگزاری پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهد

فارس/ معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، گفت: پیاده‌روی ویژه جاماندگان اربعین، از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم مطهر رضوی در خیابان امام رضا(علیه‌السلام) برگزار خواهد شد.

عاشقان و دلباختگان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در مشهد مقدس و در جوار بارگاه منور رضوی در پیاده روی جاماندگان اربعین شرکت خواهند کرد.

سید جلیل بامشکی معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، با اعلام این خبر گفت: پیاده‌روی ویژه جاماندگان اربعین در روز اربعین، از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم مطهر رضوی در خیابان امام رضا(علیه‌السلام) برگزار خواهد شد.

وی افزود: هیئت‌ها، مساجد و تشکل‌های مردمی که تمایل به برپایی غرفه در مسیر پیاده‌روی دارند، می‌توانند با مراجعه به شهرداری منطقه ۸، مجوزهای لازم را دریافت کنند.

بامشکی تصریح کرد: برای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن این مراسم، برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی پیش‌بینی شده و در صورت درخواست، برای مساجد محوری سطح شهر، سرویس اتوبوس جهت انتقال به میدان ۱۵ خرداد تأمین خواهد شد.

وی ادامه داد: ثبت‌نام موکب‌ها برای استقرار در مسیر راهپیمایی در حال انجام است و آمادگی داریم تا ۲۰۰ موکب را در این مراسم جانمایی و راه‌اندازی کنیم. 

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today