نماد آخرین خبر

تشکیل شعب ویژه در دادگستری شهرستان مریوان در ایام اربعین

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تشکیل شعب ویژه در دادگستری شهرستان مریوان در ایام اربعین

ایرنا/ رئیس کل دادگستری کردستان از تشکیل شعب ویژه رسیدگی به امور حقوقی و قضایی زائرین اباعبدالله الحسین(ع) در دادگستری شهرستان مریوان و تعیین قاضی کشیک در پایانه مرزی باشماق خبر داد.

حجت الاسلام سیدحسین حسینی، رئیس کل دادگستری کردستان عنوان کرد: امسال چهارمین سال میزبانی استان کردستان و مرز بین المللی باشماق مریوان از زائرین اباعبدالله الحسین(ع) است که امیدواریم با تمهیدات اتخاذ شده به بهترین شکل ممکن از این ظرفیت عظیم معنوی استفاده شود.
رئیس کل دادگستری کردستان، وظیفه نظارتی دستگاه قضایی استان را در این خصوص از سه جنبه ذکر کرد ‌گفت: دادستانی مرکز استان و شهرستان مریوان از باب نظارت بر حقوق عامه، بازرس کل استان از باب نظارت بر حسن جریان امور و بازرسی فوق العاده از مرز و همچنین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از باب پیشگیری از جرایم، وظیفه دارند و می طلبد تا با جدیت به وظایف خود عمل کنند.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: در راستای خدمت رسانی به زائرین حضرت اباعبدالله الحسین(ع) شعب ویژه در ساعات اداری و غیر اداری(کشیک) به مسائل و موضوعات حقوقی و قضایی مربوط به زائرین در اسرع وقت رسیدگی خواهند کرد.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online