نماد آخرین خبر

خشک شدن ۲ مخزن هورالعظیم به دلیل گرما

منبع
ايسنا
بروزرسانی
خشک شدن ۲ مخزن هورالعظیم به دلیل گرما

ایسنا/ رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه از خشک شدن دو مخزن هورالعظیم در بخش ایرانی به دلیل گرما و تامین نشدن حق‌آبه تالاب خبر داد.

محمد ساکی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه با اشاره به آخرین وضعیت آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم اظهار کرد: همچنان آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم و انتشار دود وجود دارد اما به محدودتر از روزهای گذشته است.

وی افزود: در حال حاضر با توجه به اینکه خوزستان شرجی است و از سوی دیگر، جهت وزش باد شرق به غرب است، دود ناشی از این آتش‌سوزی فعلا به سمت شهرهای خوزستان نمی‌آید.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه با اشاره به بحرانی‌تر شدن وضعیت آبگیری تالاب هورالعظیم در بخش ایرانی نیز گفت: میزان آب موجود در مخازن مخزن یک، ۲ و ۳  تقریبا خوب است اما طبق تصویر ماهواره‌ای ۴ مردادماه میزان آبگیری مخزن شماره ۴، ۲۳ درصد بود که در تصویر ۱۱ مرداد یعنی بعد از یک هفته، این مخزن کاملا خشک شده است. مخزن شماره ۵ هم کاملا خشک است.

ساکی گفت: این مساله به دلیل وضعیت گرما و تبخیر آب است و باید هر چه سریع‌تر فکری برای رهاسازی آب از سد کرخه به سمت هورالعظیم انجام شود. 

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today