نماد آخرین خبر

قداست تصاویر اربعینی؛ ناب‌ترین لحظه‌های عاشقی در مسیر خورشید کربلا

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قداست تصاویر اربعینی؛ ناب‌ترین لحظه‌های عاشقی در مسیر خورشید کربلا

ایرنا/ ایلام- ایرنا- اربعین حسینی موسم شکفتن گل‌های ایمان بر شانه‌های خسته جاده است؛ روزی که مرز مهران و دیگر گذرگاه‌های زمینی عراق سراسر غرق در جلوه‌های دلدادگی زائران اباعبدالله(ع) می‌شود و هر تصویر سندی جاودانه از عشق است که از گرمای ۵۰ درجه هم سوزان‌تر می‌درخشد.

به گزارش ایرنا، اربعین که از راه می‌رسد مهران به کاروانی بزرگ از دل‌های بی‌قرار تبدیل می‌شود، هر قدم فصلی تازه از کتاب عاشقی و هر نگاه، تصویری از وصال و وداع است.

اینجا، نه ازدحام خسته می‌کند و نه گرما دل‌ها را پس می‌زند؛ تنها شور دیدار است که بر تن و جان موج می‌زند.

امروز جمعه یک روز پس از اربعین سید و سالار شهیدان، مرز مهران شاهد صحنه‌هایی است که دوربین‌ها از ثبت کامل‌شان بازمی‌مانند و قلم‌ها در توصیف‌شان به زانو می‌افتند.

قداست تصاویر اربعینی؛ ناب‌ترین لحظه‌های عاشقی در مسیر خورشید کربلا

کودکانی که هنوز چند ماه از تولدشان نگذشته، در آغوش مادر یا کالسکه‌ای کوچک با لباس عزای حسین(ع) راهی این مسیر شده‌اند و سالمندانی که عصا را تکیه‌گاه کرده‌اند تا از قافله عاشقان عقب نمانند.

در میان ازدحام، جوانی بر ویلچر دیده می‌شود، توان راه رفتن ندارد اما نگاهش هزار فرسنگ پیش‌تر از همه به کوی دوست رسیده است.

پدر و مادرش خسته اما آرام او را همراهی می‌کنند، مادر زیر آفتاب سوزان مهران قاشق قاشق غذا را با عشقی بی‌مرز در دهانش می‌گذارد و پدر، دستمالی بر لب‌های غبارآلودش می‌کشد.

چند گام آن‌سوتر، جوان دیگری با دو پای قطع‌شده با دستانش چرخ‌های ویلچر را می‌چرخاند و هم‌پای سیل زائران حرکت می‌کند.

اما همه معلولان زائر نیستند؛ برخی خدمت را به زیارت برگزیده‌اند.

قداست تصاویر اربعینی؛ ناب‌ترین لحظه‌های عاشقی در مسیر خورشید کربلا

«ولی حامی» معلول ضایعه نخاعی هشت سال است که نذر کرده ایام اربعین در موکب «شهدای اقتدار» اداره کل بهزیستی ایلام بماند و ویلچرها و وسایل توانبخشی زائران را تعمیر کند، دستان او شبانه‌روز پیچ و مهره‌ها را می‌چرخاند و نذری می‌دهد که بوی عشق می‌دهد.

این معلول عاشق، اربعین امسال نیز شبانه روزی با استقرار در موکب بهزیستی کار رایگان تعمیر ویلچر زائران و سایر وسایل توانبخشی آنها را انجام می‌دهد تا هم ارادتش را به سالار شهیدان عالم نشان دهد و هم انسانیت را در عمل معنا بخشد.

پیش‌بینی‌ها از کاهش تردد به دلیل گرمای هوا با حضور میلیونی مشتاقان نقش بر آب شد و زائران نشان دادند که هیچ مانعی نمی‌تواند سد راه عشق شود.

این گرمای ۵۰ درجه‌ای تنها آتش شوق دیدار را تیزتر کرد و نشان داد که راه کربلا نه با آفتاب که با حرارت دل‌ها سنجیده می‌شود.

مرز بین‌المللی مهران که سال‌هاست پرترددترین گذرگاه زمینی اربعین است، امسال هم بیش از ۶۰ درصد جابه‌جایی زائران را به دوش کشیده است.

تنها از بامداد امروز (جمعه) تا ساعت هفت صبح، بیش از ۵۱ هزار نفر از این مرز تردد کرده‌اند که افزون بر ۹۰ درصد آنان زائران ورودی به کشور هستند.

از آغاز ماه صفر نیز شمار ترددها از این مرز از دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر فراتر رفته است.

اینجا مهران، پلی است میان زمین و آسمان، جایی که هر تصویر قداست خود را از اشک‌ها، لبخندها و گام‌هایی می‌گیرد که تنها برای حسین(ع) برداشته می‌شود.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/