نماد آخرین خبر

شعبه چهار تامین اجتماعی یزد افتتاح و ساخت واحد میبد آغاز شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شعبه چهار تامین اجتماعی یزد افتتاح و ساخت واحد میبد آغاز شد

ایرنا/ یزد _ ایرنا _ بهره برداری شعبه چهار تامین اجتماعی یزد و آغاز عملیات اجرایی شعبه میبد ، عصر شنبه همزمان با ۶۵ طرح درمانی در نقاط مختلف کشور به صورت ارتباط ویدئویی کنفرانس با معاون اول رئیس جمهور انجام شد.

به گزارش ایرنا ، در این مراسم که معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استاندار یزد و جمعی دیگر از مسوولان استان حضور داشتند شعبه چهارم تامین اجتماعی یزد که در زمینی به مساحت دو هزار و ۳۰۰ متر مربع و زیربنای یک هزار و ۳۶۷ متر مربع ساخته شده افتتاح شد؛ عملیات اجرایی این پروژه از سال ۱۴۰۱ شروع شده و با سرمایه‌گذاری ۷۱ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

همزمان با این افتتاح، عملیات اجرایی شعبه میبد نیز آغاز شد تا خدمات تامین اجتماعی در این منطقه نیز بهبود یابد و مردم از امکانات بهتر و گسترده‌تری بهره‌مند شوند.

در این مراسم ، مسوولان بر اهمیت توسعه خدمات تامین اجتماعی در استان تاکید کردند.

فاصله میبد تا یزد حدود ۵۵ کیلومتر است.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today