نماد آخرین خبر

ورود گردوخاک از عراق و تداوم شرجی در خوزستان

منبع
ايمنا
بروزرسانی
ورود گردوخاک از عراق و تداوم شرجی در خوزستان

ایمنا/ مدیرکل هواشناسی خوزستان از ورود و تأثیر گردوخاک عراق بر بخش‌هایی از استان و تداوم شرجی در نوار ساحلی و جنوب شرقی تا فردا خبر داد.

محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: بر اساس آخرین تصاویر ماهواره‌ای و نقشه‌های پیش‌یابی، از اواسط تا اواخر وقت امروز، ورود و تأثیر گردوخاک عراقی در مناطق غربی، جنوب‌غربی، جنوبی و تا حدودی مرکزی استان سبب کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا خواهد شد.

وی افزود: رطوبت و شرجی در نوار ساحلی و مناطق جنوب‌شرقی استان تا اواسط وقت فردا تداوم دارد، همچنین با توجه به انباشت رطوبت و شرایط ناپایدار جوی، احتمال رشد ابر، وقوع رگبارهای نقطه‌ای، رعد و برق و تندبادهای لحظه‌ای در ارتفاعات استان تا اواخر وقت امروز وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، سرعت وزش بادها در بخش‌های غربی، جنوب‌غربی و تا حدودی مرکزی استان در حد متوسط پیش‌بینی می‌شود و شمال خلیج فارس نیز امروز مواج است.

سبزه‌زاری تصریح کرد: در شبانه‌روز گذشته، رامهرمز با ۴۷.۶ و ایذه با ۲۵.۲ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند و اهواز در این مدت بیشینه دمای ۴۷.۶ و کمینه دمای ۳۲.۵ درجه سانتی‌گراد را تجربه کرده است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today