وقوع ۲ آتشسوزی در پایتخت با 7 مصدوم

ایرنا/ سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع ۲ فقره آتشسوزی در چند ساعت اخیر خبر داد و گفت: این حوادث هفت مصدوم داشت.
سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اظهار کرد: اولین حادثه حوالی ساعت ۲۲ شب گذشته در یک برج مسکونی ۲۵ طبقه در خیابان اردستانی پایتخت روی داد.
وی افزود: کانون اصلی حادثه در طبقه ۲۲ و در یک واحد ۹۰ متری بود که آتش در این واحد شعلهور بود و آتشنشانان همزمان با خاموش کردن آتش وارد عملیات نجات شده و ۴۰ نفر را به سلامت از محل خارج کردند که سه نفر نیز دچار دودگرفتگی شده بودند.
ملکی ادامه داد: حادثه دوم نیز ساعت ۴:۳۶ بامداد امروز و در یک منزل مسکونی در خیابان وحدت اسلامی روی داد که در این حادثه نیز چهار نفر دچار مصدومیت شدند.
وی از شهروندان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی در صورت نقص در سیستم وسایل برقی و گازی حتما توسط متخصصان نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.
ملکی در خصوص علت این دو حادثه گفت: کارشناسان آتشنشانی در حال بررسی علت این حوادث هستند.