نماد آخرین خبر

بهره برداری از نیروگاه جدید ۲۵۰ کیلوواتی در زنجان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
بهره برداری از نیروگاه جدید ۲۵۰ کیلوواتی در زنجان

صدا و سیما/ ​معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان از بهره‌برداری نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ کیلوواتی در حومه روستای دوسران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛ داوود دولتیاری گفت: نیروگاه ۲۵۰ کیلوواتی مجتمع گلخانه‌ای در حومه روستای دوسران به بهره برداری رسید. این نوع نیروگاه‌ها سبب خواهد شد تا مجتمع‌های گلخانه‌ای بتوانند با اطمینان بیشتری فعالیت‌های تولیدی خود را دنبال کنند و در عین حال، گامی مهم در کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری برداشته شود.

وی با اشاره به اهمیت این طرح افزود: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، علاوه بر کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی، به تقویت پایداری شبکه برق و افزایش امنیت انرژی استان نیز کمک شایانی خواهد کرد.

دولتیاری ادامه داد: خوشبختانه استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر در استان رو به گسترش است و شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان نیز با حمایت در این بخش، تلاش می‌کند زیرساخت‌های لازم برای آینده‌ای روشن‌تر را فراهم آورد.

این مسئول خاطرنشان کرد: پیش از این نیز دو نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی در این منطقه احداث شده بود و با احتساب این نیروگاه جدید، ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی احداث‌شده در این مجتمع تاکنون به ۴۵۰ کیلووات رسیده است.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today