نماد آخرین خبر

افزایش ۳۵ درصدی دستمزد دوخت لباس فرم مدارس

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
افزایش ۳۵ درصدی دستمزد دوخت لباس فرم مدارس

صدا و سیما/ نرخ دوخت لباس مدارس قم بر اساس تصمیم جلسه ستاد تنظیم بازار استان قم ۳۵ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، اکبر ابدالی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، گفت: نرخ نهایی لباس مدارس بر اساس قیمت پارچه، سود ۲۰ درصدی تولیدکنندگان و دستمزد دوخت تعیین می‌شود و مسئولیت اعلام آن بر عهده آموزش‌وپرورش است.

ابدالی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما تأکید کرد: که ستاد تنظیم بازار صرفاً نرخ دستمزد را مشخص می‌کند و سایر عوامل مؤثر در قیمت‌گذاری مانند نرخ پارچه و سود تولیدکننده خارج از حوزه تصمیم‌گیری این ستاد بوده و بر اساس شرایط بازار تعیین می‌شود.

وی افزود: پس از اعلام نرخ نهایی لباس مدارس توسط آموزش‌وپرورش، گروه‌های نظارتی سازمان صمت با همکاری اتحادیه‌ها و آموزش‌وپرورش، بر تولید لباس مطابق با الگوی مصوب نظارت خواهند کرد. همچنین رسیدگی به شکایات مردمی در این زمینه در دستور کار قرار دارد.





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday