نماد آخرین خبر

انعقاد سه قرارداد عمرانی در طرح آبرسانی خراسان‌شمالی به ارزش ۷۲۰۰ میلیارد ریال

منبع
ايرنا
بروزرسانی
انعقاد سه قرارداد عمرانی در طرح آبرسانی خراسان‌شمالی به ارزش ۷۲۰۰ میلیارد ریال

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی گفت: سه قرارداد مهم در راستای اجرای طرح بزرگ انتقال آب‌های زیرزمینی سرانی به سه شهرستان استان به امضا رسید که ارزش مجموع آن‌ها هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است.

سید عقیل مرتضوی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در قالب این قراردادها، حفر پنج حلقه چاه با اعتبار یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آغاز شده است.

وی افزود: همچنین قرارداد اجرای ۲۰ کیلومتر خط انتقال به ارزش ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و قرارداد خرید ۲۰ کیلومتر لوله به ارزش سه هزار و میلیارد ریال نیز نهایی شد.

به گفته وی، این اقدامات بخشی از برنامه‌های اجرایی طرح انتقال آب سرانی است که با هدف تامین پایدار آب شرب شهرهای شیروان، بجنورد و اسفراین در دست انجام است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: تاکنون حدود هشت هزار میلیارد ریال تعهد مالی برای اجرای این طرح ایجاد شده و قرارداد خرید لوله‌های مورد نیاز نیز به امضا رسیده است.

اجرای طرح آب سرانی در سه فاز

مرتضوی افزود: طرح انتقال آب سرانی در سه فاز اجرایی می‌شود؛ فاز نخست شامل انتقال ۱۲۰ کیلومتر خط لوله و سه ایستگاه پمپاژ برای تامین آب شهرهای شیروان و فاروج است، فاز دوم با ۵۷ کیلومتر خط لوله به سمت بجنورد اختصاص دارد و فاز سوم نیز با ۵۷ کیلومتر خط انتقال و سه ایستگاه پمپاژ، نیازهای آبی شهرستان اسفراین را برطرف خواهد کرد.

منطقه گلیل و سرانی شیروان با وسعت ۱۸ هزار هکتار از سال ۱۳۵۰ به عنوان منطقه حفاظت‌شده ثبت شده و یکی از سرچشمه‌های مهم تأمین آب در خراسان شمالی به شمار می‌رود





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today