نماد آخرین خبر

بیش از ۲۲ هزار متر مکعب پساب برای صنعت در زنجان تامین می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بیش از ۲۲ هزار متر مکعب پساب برای صنعت در زنجان تامین می‌شود

ایرنا/ زنجان - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: تصفیه خانه فاضلاب زنجان در حال حاضر بیش از ۲۲ هزار مترمکعب پساب را به جای آب‌های زیرزمینی در اختیار بخش صنعت قرار می‌دهد.

علی محمد نادرخانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ظرفیت تامین پساب در تصفیه خانه های فاضلاب استان در حال حاضر بیش از ۷۴ هزار مترمکعب است که می تواند جایگزین آب‌های زیرزمینی شود.

وی اظهار داشت: شهرهای زنجان، ابهر، ماهنشان، دندی، زرین آباد و روستاهای نصیرآباد و پری دارای تصفیه خانه فاضلاب هستند و با بهره برداری کامل از پساب تولیدی در این تصفیه خانه ها از برداشت بی رویه آب های زیرزمینی استان پیشگیری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بیان کرد: شرکت راشاکاسپین ایرانیان، شهرک های صنعتی اشراق، نوآوران و شهید شهریاری بزرگترین مصرف کنندگان پساب در استان هستند که در مجموع پساب مصرفی در این چهار واحد صنعتی به بیش از ۲۲ هزار مترمکعب در شبانه روز می رسد.

نادرخانی یادآور شد: فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب زنجان با فرآیند اس بی آر با اعتباری بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال به عنوان یکی از طرح های بزرگ توسعه بخش فاضلاب در زنجان آماده بهره برداری است.

این مسئول خاطرنشان کرد: تصفیه خانه فاضلاب زنجان با ظرفیت ۷۵ هزار مترمکعب در شبانه روز قابلیت ارائه خدمات جمع آوری بهداشتی و تصفیه فاضلاب برای بیش از ۴۱۰ هزار نفر را دارد.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today