نماد آخرین خبر

کرمان رتبه دوم اقتصاد دیجیتال است

منبع
فارس
بروزرسانی
کرمان رتبه دوم اقتصاد دیجیتال است

فارس/ مدیر کل حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان کرمان گفت: در بحث اقتصاد دیجیتال و امنیت دولت الکترونیک سهم استان کرمان ۴ صدم و دارای رتبه دوم کشوری است.

به مناسبت هفته دولت و همزمان با سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به کرمان، مراسم افتتاح 127 پروژه ارتباطی استان کرمان در محل اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان کرمان با حضور دکتر صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر طالبی استاندار کرمان، مدیر کل حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان کرمان و جمعی از مسؤولان برگزار شد.

مدیرکل حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان کرمان در این مراسم گفت: در خصوص شاخص‌های ارتباطی استان و اقدامات دولت چهاردهم در استان کرمان ظرفیت شبکه انتقال استان ۲۷۰۰ گیگابیت در ثانیه و پهنای باند ورودی استان ۱ ترابیت در ثانیه است. تاج‌الدینی گفت: طول شبکه فیبر نوری زیر ساخت استان کرمان ۵ هزار کیلومتر است.

وی افزود: تعداد روستاهای بالای ۲۰ خانوار متصل به شبکه اینترنت ۲۲۹۶ روستا است که میزان پوشش جاده‌ای ما نیز ۹۳ درصد است.

وی خاطر نشان کرد: اقدام ارزشمندی که در طول سه ماه در استان کرمان انجام شده رشد ۱۰۰ درصدی در ظرفیت شبکه انتقال و رشد ۴۵ درصدی در پهنای باند ورودی استان بوده که فرصتی است برای همشهریان است تا بتوانند از میان اپراتور‌های ثابت و سیار، سرویس‌های پایدارتر و با کیفیت‌تری انتخاب کنند.

آزاده تاج‌الدینی در ادامه گفت: اتصال ۳۳۴ روستای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات از محل اعتبارات دولتی با رشد ۱۷ درصدی از دیگر اقدامات انجام شده است.
 
وی افزود: در توسعه شبکه روستایی از ابتدای دولت چهاردهم بالغ بر ۸۰۰ کیلومتر فیبر نوری ایجاد شده که ۳۰۰ کیلومتر آن از ابتدای سال بوده است.

وی خاطر نشان کرد: در بحث اقتصاد دیجیتال و امنیت دولت الکترونیک سهم استان کرمان ۴ صدم و دارای رتبه دوم کشوری است.

تاج‌الدینی افزود: در راستای مهارت‌آموزی طرح ایران دیجیتال مخصوص دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم با حضور ۱۸ هزار دانش‌آموز برگزار شده، که استان کرمان حائز رتبه‌های برتر است.

آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman__akhbar