ورود دادگستری به موضوع آلایندگی و بوی نامطبوع در بنادر خمیر و پل

مهر/ رئیس دادگستری شهرستان خمیر گفت: دستگاه قضایی شهرستان خمیر به موضوع بوی نامطبوع و آلایندگی در محدوده شهر بندر خمیر و بندر پل ورود کرد.
احسان حیدری، رئیس دادگستری شهرستان خمیر با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از دریافت شکایات متعدد از سوی شهروندان ساکن در این مناطق مبنی بر بروز بوی نامطبوع، موضوع به صورت جدی در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.
وی افزود: بر اساس اعلام اداره محیط زیست استان، منشأ بوی نامطبوع، تخلیه پسماند اسیدی در کوههای اطراف روستای گچین بندرعباس شناسایی شده است.
رئیس دادگستری شهرستان خمیر تصریح کرد: از آنجا که این محل در حوزه قضایی شهرستان بندرعباس قرار دارد، دستگاه قضایی خمیر مراتب را به دادستان مرکز استان اطلاع داده و خواستار پیگیری موضوع شده است.
حیدری تأکید کرد: دستگاه قضایی با جدیت پیگیر حل این معضل زیست محیطی خواهد بود و در صورت لزوم اقدامات لازم را انجام خواهد داد.