کارخانه پوره میوه در شاهیندژ افتتاح شد؛ ایجاد فرصت شغلی برای ۴۰ نفر

ایرنا/ کارخانه صنایع تبدیلی پوره میوه با استفاده از ظرفیت های بخش کشاورزی منطقه با حضور معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی روز یکشنبه در شاهین دژ افتتاح شد.
ظرفیت این کارخانه که با ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه به بهره برداری رسیده، ۱۸ هزار و ۵۰۰ تن در سال است که با فعالیت آن، زمینه اشتغال مستقیم برای ۴۰ نفر فراهم می شود.
مواد اولیه این کارخانه از محصولات زیر درختی و باغی این منطقه تامین شده و در تکمیل چرخه تولید و پیشگیری از هدر رفت زحمات کشاورزان منطقه موثر خواهد بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در حاشیه بهره برداری از این طرح گفت: وجود چنین واحد هایی برای توسعه اقتصادی و رفع نیاز های کشاورزان منطقه بسیار مهم و حیاتی است.
جواد کرمی با تاکید بر توجه به زنجیره ارزش افزود: طی یک سال گذشته برای بیش از ۵۰ مورد صنایع تبدیلی مجوز صادر شده است و از طریق مرکز خدمات سرمایه گذاری مورد حمایت قرار گرفته اند.
وی اظهار کرد: برای بهرهوری بیشتر محصولات کشاورزی در این منطقه باید صنایع تبدیلی و تکمیلی گسترش پیدا کند که این امر علاوه بر فراهم کردن زمینه اشتغال، بر درآمد کشاورزان و باغداران این منطقه موثر است.
امروز همچنین یک واحد آموزشی ۹ کلاسه شهر محمود آباد با زیربنای یک هزار و ۲۷۵ مترمربع به بهره برداری رسید که برای این مدرسه ۹ کلاسه در مجموع ۱۱۰ میلیارد ریال هزینه شده بود.
آسفالت راه روستایی حاجی آباد-قازانلو به طول ۹ کیلومتر و افتتاح ۱۴ پروژه آب و خاک و امور فنی و مهندسی جهاد کشاورزی شاهین دژ که برای آنها ۶۹ میلیارد ریال هزینه شده بود، ۴۵۰ بهره بردار و ۹۰۰ هکتار را پوشش می دهد، از دیگر طرح هایی بود که به بهرهبرداری رسید.
پایگاه اورژانس جاده ی سانجود با زیربنای ۱۵۰ متر مربع و اعتبار ۴۷ میلیارد ریال، مجتمع رفاهی و خدماتی (جایگاه سوخت) نیز به بهره برداری رسید، علاوه بر آن ۱۶ طرح شهرداری شاهین دژ که شامل تعریض پل ها، تجهیز، بهسازی، نوسازی و استاندارد سازی معابر و پارک ها افتتاح شد که برای اجرای آنها ۴۱۱ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال هزینه شده بود.
همچنین عملیات توسعه کارخانه تصفیه شکر، با اشتغال ۵۰ نفر و حجم سرمایه گذاری یک هزار و۴۰۰ میلیارد ریالی آغاز شد.