۳۰۰ میلیارد ریال صرف طرح آبرسانی ناحیه صنعتی پارس آباد شد

ایرنا/ اردبیل - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل از هزینه کرد ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح آبرسانی ناحیه صنعتی پارس آباد خبر داد.
هاشم علایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح آبرسانی ناحیه صنعتی پارس آباد شامل ایستگاه پمپاژ آب، مخزن بتنی یک هزار مترمکعبی و خط انتقال آب به طول پنج کیلومتر است که با بهرهبرداری از آن، مشکل تامین آب واحدهای تولیدی ناحیه صنعتی پارسآباد مرتفع خواهد شد.
وی افزود: ناحیه صنعتی پارسآباد با مساحت ۱۰۰ هکتار از جمله نواحی صنعتی مهم استان اردبیل است که تکمیل زیرساخت، رونق تولید و اشتغال در این ناحیه در اولویت شهرکهای صنعتی استان قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل از واگذاری ۵۲ قرارداد و حق بهرهبرداری زمین با هدف رونق تولید و اشتغال به سرمایهگذاران ناحیه صنعتی پارسآباد خبر داد و گفت: تاکنون هشت واحد تولیدی با اشتغال زایی بیش از ۱۰۰ نفر در این ناحیه صنعتی به بهرهبرداری رسیده است.
علایی ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی جدید در نقاط مختلف استان را زمینهساز توسعه صنعت و ایجاد اشتغال در این مناطق دانست و افزود: با احداث و توسعه شهرکهای صنعتی جدید زمینه حضور سرمایهگذاران در استان فراهم شده و برای تحقق این امر مهم باید توسعه شهرکهای صنعتی در راس امور مسئولان استانی قرار بگیرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل با تاکید بر لزوم رفع موانع تولید و حمایت از واحدهای تولیدی استان بیان کرد: با تامین زیرساختهای لازم در شهرکها و نواحی صنعتی شاهد افزایش تولید و اشتغال در استان خواهیم بود.
شهرستان ۱۷۷ هزار نفری پارسآباد مغان در ۲۳۰ کیلومتری شمال اردبیل و در جوار مرزهای جمهوری آذربایجان واقع است.