نماد آخرین خبر

فارغ‌التحصیلان مدام دانش‌ خود را به روز کنند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فارغ‌التحصیلان مدام دانش‌ خود را به روز کنند

ایرنا/ سنندج- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بر لزوم یادگیری مداوم تاکید کرد و گفت: فارغ‌التحصیلی از تحصیل، پایان راه نیست، بلکه آغاز مسیر رشد و به‌روز نگه‌داشتن دانش است.

به گزارش ایرنا، دکتر شعله شاه‌غیبی شامگاه یکشنبه در مراسم جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان پزشکی در سنندج اظهار کرد: پزشکی، فراتر از یک شغل و رسالتی مقدس است که با عشق و تعهد گره خورده است.

وی لباس سفید پزشکی را نمادی از مسئولیت خطیر حفظ جان انسان‌ها دانست و افزود: رعایت اصول اخلاقی، مانند احترام به بیماران و عدالت در ارائه خدمات، ضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه همکاری با کادر درمان و سایر همکاران برای ارائه خدمات بهتر، اهمیت دارد، به فارغ‌التحصیلان توصیه کرد با بیماران مانند نزدیک‌ترین اعضای خانواده خود رفتار و با تمام وجود برای سلامتی مردم تلاش کنند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم گفت: مهربانی و اخلاق، سرمایه اصلی پزشکان بوده و شهرت نیک پزشکان بیش از دانش، به مهربانی و ادب آن‌ها وابسته است.

یدالله زارع زاده با بیان اینکه یک پزشک باید تسکین‌بخش بیماران خود باشد، افزود: بیماران ممکن است تشخیص بیماری را فراموش کنند، اما ادب و مهربانی پزشک را هرگز از یاد نخواهند برد.

وی چهار اصل اساسی اخلاق پزشکی شامل عدم آسیب‌رسانی، منفعت‌رسانی، احترام به فردیت بیمار و عدالت اجتماعی را به فارغ‌التحصیلان گوشزد کرد و از آن‌ها خواست این اصول را در تمام مراحل زندگی حرفه‌ای خود رعایت کنند.

پزشکی، رسالت الهی برای خدمت به خلق است

حجت‌الاسلام داود بهنصر، معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم علم پزشکی را نعمتی الهی دانست که باید در راه خدمت به خلق و رشد انسانیت به کار گرفته شود.

وی با تأکید بر رسالت معنوی این حرفه، دست‌های پزشکان را دست‌های شفابخش و طلایی خواند و تأکید کرد: شکر حقیقی نعمت شفابخشی، استفاده از آن برای کمال و رشد انسان‌هاست.

معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان با ذکر نمونه‌هایی از قرآن، دانشجویان را به امیدواری در هر شرایطی دعوت کرد و گفت: از رویدادهای به‌ظاهر ناخوشایند می‌توان به موفقیت‌های بزرگ دست یافت.

او از فارغ‌التحصیلان خواست تا با اتکا به داشته‌های خود و امید به آینده، برای زندگی شخصی و اجتماعی خود امیدآفرین باشند.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام : https://instagram.com/kurdistan.online